Přejít k hlavnímu obsahu

S většinou sestavy nechci mít nic společného, říká BLUEE a v Sazka.BRUTE ho nahrazuje zur1s

9. 9. 2020 | 19:03 Counter-Strike 2
Přebírat světové trendy je v mnoha případech správné. Sazka.BRUTE ale tentokrát oznámili vytvoření šestičlenné soupisky, vše bylo ale krátce vyvráceno samotným hráčem, který měl jít na lavičku. Zvěsti se tak nemýlily a opět se ukázalo, že vše nemusí být tak, jak se na první pohled dle veřejných vyjádření zdá.
zur1s
zur1s

V nedělním zápase Sazka eLEAGUE a v pondělním duelu 1. Tipsport COOL ligy se v dresu Sazka.BRUTE poprvé ukázal Martin 'zur1s' Sláma, individuálně nadaný hráč, který ale v jednom týmu nikdy dlouho nevydržel. I když hrál v minulosti pod známými kapitány, tak jej nikdo nedokázal zkrotit tak, aby z něj udělal dlouhodobý pilíř týmu. Nyní však přichází velká, možná životní šance, protože jeho dvojí hostování nebylo náhodné. V obou případech nahradil různé hráče a dnes byl oficiálně přivítán v týmu, aby nahradil jednoho z nich.

Oznamovací video hovoří o podepsání nadějného hráče na pozici šestého, ale další zdroje hovoří spíše o tom, že Jan 'BLUEE' Škaloud, který už s týmem v pondělí nenastoupil, míří na lavičku. Vypadalo to tak, že pod křídly BRUTE zůstane šest hráčů a podpis nového snipera je v první řadě motorem ke zlepšení. Nakonec to je ale úplně jinak a sám BLUEE se vyjádřil, že se sám rozhodl v týmu nepokračovat a s většinou sestavy nechce mít společného už přibližně půl měsíce. Důvodem jsou přetrvávající potíže a ztracení hráčovy motivace dávat do hraní maximum. Parta pod taktovkou kouče Pepika je poslední dobou z formy a zřejmě to nešlape dle představ ani uvnitř. I když se tak hovořilo o dlouhodobém projektu, tak už nyní přichází první impulz v podobně změny.

Zur1sovy kvality jsou určitě nesporné, ale klíčové opravdu bude, jak do týmu zapadne a jestli se dokáže se zbylými spoluhráči, kapitánem i in-game leaderem naladit na stejnou notu. Pokud někdo dokázal dostat ze zur1se maximum, tak by vyhrál v loterii. Oficiální premiéru po svém představení si zur1s zažije ve čtvrtek, kdy se svými parťáky vyzve v 10. kole 1. Tipsport COOL ligy tým Sampi. Uvidíme, co s týmem udělá takto tvrdá změna.

Aktuální sestava Sazka.BRUTE:

 Česká republika Ondřej 'Crazyy' Švec
 Česká republika Karel 'fredi' Královec
 Česká republika Simon 'KWERTZZ' Horák
 Česká republika Šimon 'suplicK' Skuplík
 Česká republika Martin 'zur1s' Sláma

 Česká republika Milan 'Pepik' Gellebra – trenér 
 Česká republika Jan 'BLUEE' Škaloud – pod smlouvou

Štítky: zur1s, Team Brute
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.