Přejít k hlavnímu obsahu

Saberlight a Supream si spolu opět zahrají v Evropě

14. 1. 2020 | 12:16 Dota 2
Dva přední čeští hráči jsou opět součástí jednoho týmu. Tentokráte však mezinárodního se zkušenými matadory na poli profesionální Dota 2 scény. Jejich hlavním úkolem bude kvalifikovat se na co nejvíce mezinárodních offline turnajů. Název týmu bohužel ještě není zveřejněný.
Saberlight
Saberlight

V pondělí oznámil SoNNeikO na svém twitterovém profilu složení nového týmu za účelem kvalifikace na nadcházející turnaje.

SoNNeikO je velmi zkušený kapitán, známý zejména pro své dlouholeté působení v ukrajinském celku Na`Vi. Charlie je poměrně nový na profesionální scéně, ale už si stihl připsat vítězství na IeSF 2019, kde se svou švédskou reprezentací ve finále porazil Filipíny. Posledním zahraničním členem týmu je MiLAN, jež hraje na profesionální scéně od roku 2015, ale na významnější úspěch stále čeká. Vrcholem jeho kariéry byla účast na The International 2019 s týmem Chaos Esports Club.

V poslední době se stále více českým hráčům daří dostávat do mezinárodních týmů. Je to dobře pro ně a celou českou scénu, protože mohou inspirovat ostatní hráče a přinést jim cenné zkušenosti ze světa. Jak se bude novému týmu dařit uvidíme již brzy. 

Celá sestava týmu:

 Švédsko Charlie "Charlie" Arat
 Česká republika Ondřej "Supream" Štarha
 Česká republika Jonáš "Saberlight" Volek
 Bosna a Hercegovina Milan "MiLAN" Kozomara
 Rusko Akbar "SoNNeikO" Butaev

Štítky: SabeRLighT, Supream