Přejít k hlavnímu obsahu

Sampi otevírají novou kapitolu, která nese jméno VALORANT

15. 10. 2020 | 16:15 VALORANT
Organizace Sampi se v letošním roce postupně řadí mezi největší domácí giganty a nově si nechce ujít ani jeden z velkých letošních trendů. VALORANT už sice neprodukuje tak vysoká čísla hranosti na domácích turnajích, stále je však budování scény v prvopočátku a Sampi v něm zřejmě vidí velkou budoucnost.
Sampi
Sampi

V čele premiérové VALORANT sekce týmu Sampi je trenér Jakub 'Berry' Beránek, který pod sebou má pětici zajímavých jmen. René 'Rias' Pitruna a Petra 'Pjotr' Janiše si můžete pamatovat ze spajKKova týmu KK Valorant, Štěpán 'Ambi' Beránek si pro změnu zahrál za Vikingekrig – celek, jenž vyhrál náš vůbec první turnaj. Zajímavým jménem je také Daniel 'MACHYY1' Machalíček, který si zahrál i za mezinárodní tým HSL Esports. Základní pětici pod taktovkou Berryho uzavírá střelec s netradiční přezdívkou, Radim 'Nemám vlasy' Haša.

Kluci spolu dosud hráli pod názvem Cicka123 a posledním úspěchem je kvalifikace na Mazarini's Community Challenge, kde se hned na první pokus dostali do finále celé série, na rozdíl například od týmu Entropiq Bravo. Tenhle výkon zřejmě dopomohl k přesunu pod křídla Sampi a trenér Berry jej komentuje následovně: „Chtěl bych poděkovat SAMPI za projevenou důvěru a profesionální přístup. Dostali jsme možnost reprezentovat jednu z nejlepších organizací u nás, takže uděláme maximum proto aby byla naše spolupráce úspěšná.“

VALORANT sestava Sampi vypadá takto:

 Česká republika René 'Rias' Pitrun
 Česká republika Petr 'Pjotr' Janiš
 Česká republika Štěpán 'Ambi' Beránek
 Česká republika Daniel 'MACHYY1' Machalíček
 Česká republika Radim 'Nemám vlasy' Haša

 Česká republika Jakub 'Berry' Beránek – trenér

Zdroj: @teamsampi
Štítky: Sampi
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.