Přejít k hlavnímu obsahu

Sampi s novou mezinárodní sestavou! Nezůstal kámen na kameni

15. 6. 2020 | 20:25 League of Legends
Sampi představili svou novou sestavu pro další sezónu Hitpoint Master. Ambiciózní skvadra neobsahuje ani jednoho z hráčů bývalé sestavy a naopak čítá dva zahraniční plejery a dva bývalé reprezentanty eSuby.
eSuba Dany
eSuba Dany

Nová mezinárodní sestava rozhodně bude usilovat o ty nejvyšší příčky. Na soupisce Sampi figuruje například toplaner Bobiista, který na sebe svými výkony upozornil v posledních dvou hracích splitech v barvách eXtatus a následně RAMS. V sestavě ale nejvíce zaujme navrátilec Sawyor, který na jaře působil v britské lize v týmu Phelan Gaming. Přímo z eSuby přestupuje do týmu také střelec Dany, který si v posledním splitu zahrál i na European Masters. 

Sampi se oproti jarnímu splitu tentokrát vydávají cestou využití cizineckých spotů a v týmu tak budou hrát hned dva hráči s balkánskými kořeny. Midař Dehaste jarní sezónu strávil v týmu Nordavind, se kterým skončil na 4. místě Nordic Championship. Po boku Sampi bude chtít konečně postoupit na EU Masters, kam se v kariéře zatím nekvalifikoval, přestože hraje v ERL ligách už několik let. Na pozici supporta pak Danyho doplní Panj, který na jaře strávil split v brazilském týmu Team oNe eSports, se kterým ale těsně nedokázal postoupit do první ligy a vrátil se tak po dvou měsících zpět do Evropy. 

Sestava Sampi pro letní split:

 Česká republika Petr "Bobiista" Fojtík
 Česká republika Jiří "Sawyor" Libánský
 Chorvatsko Sven "Dehaste" Vidovic
 Česká republika Daniel "Dany" Novák
 Srbsko Luka "Panj" Čica