Přejít k hlavnímu obsahu

Save the World se letos F2P nedočká

29. 10. 2018 | 14:00 Fortnite
Původně se očekávalo, že Fornite: Save the World od Epic Games, který nabídne PvE zážitek, bude free-to-play (k hraní zdarma) už letos. To už ale neplatí, alespoň podle příspěvku sdíleného Epic na blogu „Stavu vývoje“. Zahájení free-to-play bylo odloženo.
Fortnite
Fortnite

Epic Games před pár dny vydali prohlášení: „Rozhodli jsme se přesunout spuštění free-to-play Save the World mimo letošní rok. Pracujeme na řadě nových vylepšení, přepracování a škálování backend systému, o nichž věříme, že jsou pro free-to-play potřeba.“

Ačkoliv si většina fanoušků Fortnite užívá hraní battle royale módu, mód Save the World je stále oblíbený a „pořádně se rozrostl“ od svého data vydání v červenci 2017. 

Aby u hráčů podnítili hraní módu Save the World, darují Epic Games postavy 'Brainiac Jonesy' a 'Skull Ranger Ramirez' zdarma všem starým nebo novým uživatelům, kteří se přihlásí a budou hrát během akce Fortnitemares. Se začátkem tohoto týdne Epic Games navíc plánují 50% slevu na Standard, Deluxe, Super Delux a Limited Founder balíček v Save the World.

Epic také hodlá provést několik front-end UI vylepšení a realizovat updatovaný Hero Systém. To by mohlo vysvětlit, proč se Epic Games rozhodli odložit zahájení free-to-play Save the World mimo rok 2018.

Článek vznikl ve spolupráci s esogames.cz.