Přejít k hlavnímu obsahu

Secretlab představil luxusní židle s motivy hrdinů z League of Legends

28. 8. 2020 | 10:47 League of Legends
Známá společnost Secretlab, vyrábějící luxusní herní židle, které jsou snem každého pořádného gamera, nově představila sérii gamingových židlí. Tyto židle jsou inspirované šampiony z oblíbené hry League of Legends.
LoL
LoL

Secretlab znovu spojil síly s Riot Games a odhalil sérii celkem čtyř luxusních herních židlí, které jsou inspirované některými postavami z League of Legends. Konkrétně se designy inspirovaly triem Akali, Yasuo a Ahri. Čtvrtá židle se inspirovala oblíbenou K-pop skupinou K/DA. 

Design odpovídá tomu, jaké z postav náleží. Na přední části každé z židlí se skví zbraň určité šampionky, zatímco na zadní části najdete prvek, který je pro ně typický, jako například tornádo, patřící Yasuo. Koupit je bude možné celkem ve dvou verzích, a to Omega či Titan. Jejich design je totožný, jediný rozdíl je v tom, že Titan verze je o něco větší, a tudíž dražší. Za Omega edici zaplatíte 389 dolarů (cca 8 600 Kč), edice Titan bude dostupná za 429 dolarů (nějakých 9 500 Kč).  

Pro společnost Secretlab to není zdaleka první spolupráce v oblasti esportu, v minulosti již spojila síly s LoL Esports, ačkoliv až nyní byl do výrobku zapojen samotný obsah hry. Secretlab také sponzoroval mnohé esportové organizace, jež mají své vlastní speciální edice herních židlí. Mezi takové týmy patří např. Astralis, Team Liquid nebo Cloud 9. 

Tento produkt je zatím možné pouze předobjednat na oficiálních webových stránkách Secretlab. Předpokládané datum odeslání je 14. října, takže pokud si tedy budete chtít jednu ze židlí z nové luxusní edice pořídit, budete si na ni muset chvíli počkat. 

Štítky: Secretlab