Přejít k hlavnímu obsahu

Sedmý účastník MČR mění sestavu. Fraged jako první končí v Sampi a míří za rpg do Moops

3. 1. 2021 | 12:22 Counter-Strike 2
Více než polovina týmů posledního MČR už musela změnit minimálně jednoho hráče, někteří se dokonce rozpadli kompletně. Další změna nyní přichází z kádru Sampi.Tipsport, nicméně zatím pouze nepřímo. Své nové složení totiž představil Team Moops.
Sampi Fraged
Sampi Fraged

Team Moops v čele s Václavem 'rpg' Vlachem se dlouhodobě potuluje po scéně, jeho řadami projdou zajímavá jména, která posléze projdou o dům dál. Jeho dlouhodobým parťákem však zůstává Matúš 'uZman' Rechtorovič, který jako jeden z někdejších velkých talentů slovenského CS:GO pokračuje po jeho boku i nadále. V letošní sestavě je navíc doplňuje další zkušený hráč, Dominik 'Fraged' Herz, který se tím pádem loučí s týmem Sampi.Tipsport. V jeho barvách bohužel na MČR nepostoupil do play-off, obecně se o tomto celku dá říci, že potenciál měl loni velký, ale nikdy jej naplno nedokázal rozvinout. Právě proto i tam přicházejí velké změny.

Odchod Frageda je tedy prvním potvrzeným, podle různých informací se však chystá příchod několikanásobných českých mistrů, Patrika 'Dev7l' Stuchlík a Richarda 'queztone' Strnátka. Kdo z hráčů ale v Sampi zůstane i pro rok 2021, případně jak bude vypadat celé nové složení, to je zatím ve hvězdách. Nekompletní je však stále i Team Moops, na jehož soupisce figuruje už jen nadějný střelec Tomáš 'f0rteex' Tvrz a bývalý trenér Sazka.BRUTE Milan 'pepik' Gellebra. Pátý hráč bude podle oficiálního oznámení na týmové fanpage odhalen v průběhu ledna.

Nová sestava týmu Moops:

 Česká republika Václav 'rpg' Vlach
 Slovensko Matúš 'uZman' Rechtorovič
 Česká republika Dominik 'Fraged' Herz
 Česká republika Tomáš 'f0rteex' Tvrz
???

 Česká republika Milan 'pepik' Gellebra – trenér

Zdroj: @TeamMoops
Štítky: Team Moops, Sampi
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.