Přejít k hlavnímu obsahu

Šestý týden kvalifikací na World Cup je u konce

20. 5. 2019 | 18:44 Fortnite
Další sérii kvalifikací na Mistrovství světa ve Fortnite přinesl tento víkend. Své štěstí tentokrát zkoušely dvojice, komu se povedlo probojovat až do New Yorku?
Fortnite, WC
Fortnite, WC

Deset týdnu trvající série kvalifikací na Fortnite World Cup se přehoupla do druhé poloviny, v týdnu číslo šest, jako ve všech sudých týdnech, bojovaly o místo na světovém šampionátu dua. V té pro nás nejpodstatnější, evropské části kvalifikace, již po třetí v řadě vyhrála dvojice reprezentantů Eleven Gaming, Tschiiinken a Stompy, kteří si tedy opět odnesli nádhernou odměnu 10 000 dolarů. Z druhého místa pak postoupilo duo z týmu Solary Airwaks a Nikof a TOP 3 pak uzavřela druhá dvojice, jenž si postup stihla zajistit již v předchozích kvalifikacích, benjyfishy a MrSavageM z NRG.

NVIDIA

Čeští a slovenští hráči mezi postupujícími bohužel opět chybí, špatně ale rozhodně nezahráli. Nejlépe se z našinců umístili Caps a Starly se 68 body, kterým patří 34. místo, a na stejný bodový zisk dosáhli také imthemarteen Skailer, již skončili jen jednu pozici za nimi. Obě dua si odnáší pěkných 1 100 dolarů. V TOP 100 navíc nejsou jedinými domácími hráči, se ziskem rovných 60 bodů dosáhli na 73. příčku Renoeu a Skay z Team Moops. Na kompletní umístění domácích hráčů se můžete podívat zde

Dohromady tento víkend odhalil 11 dalších postupujících na samotné finále, mimo čtyř evropských dvojic (Airwaks + Nikof, Hunter + Kinstaar, Lnuef + Quinten a 7ssk7 + JAMSIDE) jde pak o tři z regionu NA-East (Ceice Elevate, Lanjok + Punisher Megga Dubs, což jsou mimochodem první severoameričtí hráči, kteří postoupili jak v solo, tak v duo části kvalifikace), jednu z NA-West (little + jay), jednu z regionu Oceania (volx + Parpy), jednu z Asie (XXm + xMende) a jednu z Brazílie (wisheydp + GusTavox8).

Fortnite World Cup, postupující z šestého týdne
miluju videohry a hlavně ligu legend