Přejít k hlavnímu obsahu

Sezóna X byla prodloužena o týden! Jak to vypadá s novým updatem?

3. 10. 2019 | 11:44 Fortnite
Včera v dopoledních hodinách Fortnite vypnul servery a spustil update. Sezóna X byla prodloužena o týden a byl znovu přidaný Flint-Knock Pistol. Co více přinesl update? A kdy vlastně začne sezóna 11?
Fortnite season 11
Fortnite season 11

Jsme téměř na konci sezóny X a naprostá většina hráčů si myslela, že skončí v neděli 6. října. Věc se má ale úplně jinak a tato sezóna nás opustí až v neděli 13. října. Původně se předpokládalo, že již nedojde k žádnému novému updatu. Epic Games však oznámil novou aktualizaci na sociálních sítích, konkrétně na svém oficiálním twitteru Fortnite oznámil příchod updatu v10.40.1.  Ten se k hráčům dostal za výpadku serverům včera.

Zpráva dne se ale neaktualizovala, aby oznámila nový item, takže je pravděpodobné, že do Fortnite nebude přidáno nic nového. Je možné, že tato aktualizace je zde pouze proto, aby opravila chyby a přidala šifrované soubory pro nadcházející event.

A co tedy do hry přidané bylo? Jak již jsem psal, přidána zpět byla Flint-Knock Pistol, což je, co se týče zbraní, vše. Ale mnohem více změn se odehrálo na mapě a v lobby. Zone Wars Desert, Vortex, Colosseum a Downhill River, o nichž jsme vás již informovali v minulém článku, byly sloučeny do dvou miniher, party FFA a solo FFA. Tyto minihry vám pak samy vyberou náhodnou mapu pro hru. Další změnou je to, že mapa ostrova nyní zobrazuje správný letecký pohled na Gotham City. A nakonec proběhla obecná optimalizace CPU pro Nintendo Switch, což má zlepšit FPS v náročných scénách.