Přejít k hlavnímu obsahu

Shadye díky výhře 3:1 postupuje do finále Kaktus Streamers Cupu

27. 6. 2020 | 08:00 League of Legends
Čtvrteční podvečer nám ozvláštnil poslední zápas před samotným finále Kaktus Streamers Cupu, ve hře League of Legends, ve kterém se utkal squad PUBG hráče RedgieBearda z týmu Entropiq a pětice vedená komentátorem Shadyem.
Kaktus Streamers Cup
Kaktus Streamers Cup

Čtvrteční showmatch se mírně lišil od všech těch předchozích, protože na rozdíl od předešlých zápasů nebyl v žádném FPS titulu, ale v oblíbené MOBA hře League of Legends. Ve Vyvolávačově žlebu se nám utkal tým pod vedením streamera a hráče týmu Entropiq, Filipa "RedgieBeardo" Tutka, proti komentátorovi a streamerovi v jedné osobě, Marku "shadye" Hovancovi.

Redgie svůj tým doplnil o své spoluhráče z PUBG týmu, NowikkaHawkiho a Doubla, a jako posledního zvolil známou postavu domácí scény, content creatora týmu Entropiq Petra "CzechCloud" Žaluda. Shadye se vyzbrojil méně známým, ale o to více zdatnějším kvartetem wEnix, Pospa, Sickernie a BeneG_. Shadyeho sestava se nakonec ukázala jako ta lepší a povedlo se jí probojovat na benefiční finále celého tohoto turnaje vítězstvím 3:1.

Kaktus Streamers Cup zde však není jen pro pobavení, ale také pro dobrou věc. K naplnění jeho hlavního účelu se může zapojit každý z vás, a to nejen sledováním přenosů. Celé klání probíhá na podporu Fondu ohrožených dětí, kam své dary můžete zasílat na sbírkový účet 3055103/0300 s variabilním symbolem 777, nebo formou DMS plateb ve formátu DMS FODKLOKANEK 30 / 60 / 90 na telefonní číslo 87 777 (koncovka textu značí cenu SMS a tedy hodnotu daru, tj. 30, 60 nebo 90 Kč).

Kaktus

Nyní si však už pojďme ukázat zajímavé momenty, které nám tato BO5 v League of Legends nabídla!