Přejít k hlavnímu obsahu

Šílený víkend: Prize pool pro TI10 se zvýšil o více než 7 milionů dolarů

29. 6. 2020 | 16:18 Dota 2
Exkluzivní výhodný balíček přidávající úrovně a truhly do Battle Passu vystřelil prize pool pro The International 10 o dalších několik milionů dolarů vpřed. Málokdo odolal, a tak mohli ve Valve slavit rekordní tržby.
Battle Pass
Battle Pass

Balíček obsahoval mnohá vylepšení do vašeho bitevního deníku, navíc se objevil o dost dříve než minule, takže váš bodový zisk díky vyšším úrovním bude opět vyšší. Navíc si hráči mohli pořídit hned dva, čehož také mnozí využili. Jako bonus k úrovním jsme obdrželi velké množství truhel.

Obsah balíčku

  • 120 úrovní
  • 9x Immortal Treasure 1
  • 6x Immortal Treasure 2
  • 3x Immortal Treasure 3

Nyní si pojďme projít počty. Před víkendem se prize pool pohyboval těsně nad hranicí 16 milionů dolarů, po víkendu to bylo neuvěřitelných 23,5 milionů dolarů. Vzhledem k tomu, že na výhru v turnaji jde pouze čtvrtina tržeb z Battle Passu, vydělala společnost Valve 22,5 milionů dolarů (536,85 milionů korun) za jediný víkend. Právě bitevní deník dělá z Doty tak lukrativní záležitost, hraní v měsících, kdy je dostupný, láká i hráče, kteří už Dotu opustili. Během prvních týdnů po vydání bitevního deníku Dota 2 nabrala čtvrt milionu nových hráčů.

Prize pool
Štítky: Battle pass