Přejít k hlavnímu obsahu

Síň slávy esportu bude mít na MČR vlastní expozici

25. 10. 2019 | 11:43 Všechny hry
Síň slávy česko-slovenského esportu, kterou ve spolupráci s NVIDIA realizuje Česká asociace esportu, je tu s námi už od roku 2016, kdy do ní byl uveden Dev1. V následujících ročnících jej během slavnostního ceremoniálu na MČR doplnili hakkiJunior a CzechCloud, jež budou doplněni o nového členu už v sobotu 9. listopadu.
Síň slávy esportu
Síň slávy esportu

To ovšem nebude jediná novinka Síně slávy. Než se totiž dozvíme nové jméno, které přibude do této vybrané společnosti, mohou se návštěvníci pokochat unikátní výstavou Síně slávy, která proběhne právě na MČR 2019.

Tu poprvé představíme na MČR Expu formou vlastního stánku, který bude prezentovat projekt jako takový, jednotlivě pak všechny jeho současné členy, ale třeba i unikátní předměty, které Ivanu 'Dev1' Lazarovovi, Eriku 'hakkiJunior' Leštachovi a Petru 'CzechCloud' Žaludovi dopomohly k cestě za jejich slávou nebo které během ní získali. Těšit se tak můžete na jedinečnou výstavu starých periferií, medailí, pohárů a dalších cenných gadgetů, které si jistě zaslouží naši i vaši pozornost.

MČR v počítačových a mobilních hrách 2019 probíhá v pavilonu B brněnského výstaviště od 8. do 10. listopadu. Vstupenky jsou k zakoupení ve čtyřech různých kategoriích na www.mcrpc.cz/listky a www.mcrmobil.cz/listky.

MČR 2019
Zdroj: esport.cz
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.