Přejít k hlavnímu obsahu

SINNERS čeká showmatch proti týmu ze světové TOP 20. Na koho mohou narazit?

26. 2. 2021 | 12:09 Counter-Strike 2
Fanoušci SINNERS se rozhodně mají na co těšit, český tým totiž totiž již brzy odehraje svůj dost možná největší zápas. V rámci showmatche se utká s jedním z týmů ze světové dvacítky.
sinners showmatch
sinners showmatch
Zdroj: Facebook @sinnersesports

Red Bull Gaming a SINNERS dnes oznámili chystaný showmatch, který by rozhodně neměl uniknout žádnému fanouškovi českého, ale i světového Counter-Strike. Historicky nejlepší český CS:GO tým totiž čeká souboj proti jednomu z nejlepších týmů světa. Detaily ani soupeř zatím nebyly oznámeny, pojďme si tedy trochu zaspekulovat.

Sám Red Bull sponzoruje řadu špičkových CS:GO týmů a dá se očekávat, že sponzoruje i budoucího vyzyvatele oskara a spol. Nejvíce je Red Bull propojený s týmem OG, kde momentálně střílí sestava okolo Aleksib, která by byla sama o sobě skvělým soupeřem pro domácí celek. Ve světové dvacítce však najdeme mnohem víc týmů, které s Red Bullem spolupracují. 

Tím nejvíce hvězdným celkem je rozhodně G2, kde střílí světové superhvězdy jako je NiKo, Hunter nebo kennyS. Právě měření sil mezi NEOFRAGem a NiKem nebo mezi oskarem a kennyS je bez pochyb něco, co by rád viděl každý fanoušek špičkového CS:GO. Nabízí se však i souboj se světovou čtyřkou BIG nebo s Cloud9, kteří v současnosti uzavírají světovou dvacítku.

Soupeřem však nemusí být jen někdo, kdo je sponzorován Red Bullem. Můžeme snít i o souboji s jedním z velké trojice NAVIAstralisTeam Vitality, nebo třeba mousesports s frozenem. Ať už se SINNERS postaví proti komukoliv, jméno soupeře bychom se měli dozvědět již brzy. Velký showmatch by se měl uskutečnit již začátkem března.

Koho byste chtěli vidět proti SINNERS?

OG
13% (5 hlasů)
G2
23% (9 hlasů)
Cloud9
10% (4 hlasy)
BIG
0% (0 hlasů)
mousesports
21% (8 hlasů)
NAVI
15% (6 hlasů)
Astralis
18% (7 hlasů)
Celkem hlasů: 39
Štítky: SINNERS, Red Bull
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.