Přejít k hlavnímu obsahu

Red Bull Showmatch: SINNERS čeká souboj proti G2 dnes v 14:00

6. 3. 2021 | 11:01 Counter-Strike 2
Již za týden čeká SINNERS jejich dosud největší měření sil ve vodách světového Counter-Striku. Český tým se utká s hvězdným francouzsko-balkánským celkem G2 Esports.
sinners vs g2
sinners vs g2
Zdroj: Facebook @sinnersesports

UPDATE: Den D je tady, SINNERS čeká ostře sledovaná generálka proti G2! Francouzsko-balkánský celek prošel tento týden výraznou změnou v sestavě, v týmu totiž skončil legendární awper kennyS, naopak se do sestavy zpět vrátil JaCkz. Přesto jména jako NiKo a huNter budou nabízet skvělou podívanou! Utkání SINNERS vs G2 Esports startuje v 14:00, klání můžete s naší produkcí sledovat na Twitch kanále Sazka ELEAGUE.


Český celek SINNERS si pomalu, ale jistě zvyká na svou pozici stabilního světového TOP30 týmu. Dosud však tým okolo oskara soupeřil hlavně s týmy, kterým stále ke světové špičce něco chybí. To se však změní už v sobotu 6. března, ve velkém showmatchi totiž narazí na jeden z nejlepších týmů světa, kterým není nikdo jiný než hvězdný celek G2 Esports.

Na nejlepší domácí tým tak čeká souboj s největšími hvězdami světového kalibru. Můžeme se tak těšit například na srovnání oskara s legendárním snipperem a major šampionem Kennym "kennyS" Schrubem, zajímavé bude i sledovat, jak si povede česká hvězdička NEOGFRAG ve srovnání s jedním z nejlepších hráčů světa NiKem. Francouzsko-balkánský tým zrovna prožívá své slabší období a v současnosti sedí až na 14. místě ve světové žebříčku, SINNERS jsou deset míst za nimi. Stále se je rozhodně na co těšit, právě tento zápas může ukázat, zda SINNERS mají na to probojovat se mezi světovou špičku.

Zápas se odehraje v rámci doprovodného programu tradičně netradičního turnaje Red Bull Ultimátní Hráč, který má za úkol najít toho nejvíce všestranného gamera u nás. Účastníci turnaje se totiž utkají hned v pěti titulech zcela různých žánrů - CS:GO, League of Legends, FIFA 21, Clash Royale a Bike Unchained 2. Svůj showmatch dostala také FIFA 21, kde poměřili síly dva špičkoví fotbalisté - Jakub Jankto, zakladatel Sampi a záložník italského týmu UC Sampdoria vyzval slovenského záložníka Patrika Hrošovského.

Na utkání mezi SINNERS a G2 Esports se můžete těšit v sobotu 6. března od 14:00.

Štítky: SINNERS, G2 Esports
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.