Přejít k hlavnímu obsahu

Skin vybraný komunitním hlasováním je ve hře

27. 11. 2019 | 11:16 Fortnite
Vyhrát může pouze jeden, a tři skiny, které byly vybrané do "Fortnite Community Choice", mají svého vítěze. Koupit si ho můžete v shopu již teď.
fn skin
fn skin

Riley, jak se skin jmenuje, je žena téměř celá oblečená do černého, má fialovou bundu, černou kšiltovku a sluchátka, a v shopu ji najdete za cenu 1200 V-Bucks.

Většina lidí si už Fortnite bez všech šílených skinů, a to nejen na postavy, nedokáže ani představit. V dnešní době je to už ale úplně běžné, a to téměř u každé hry, která zrovna vyjde. Většině hráčům dnes prostě připadá normální, že si vývojáři do své hry přidají nějaké kosmetické doplňky za reálné peníze. Vždyť proč ne, hru to nijak neovlivní, podpoříte tím autory a ještě máte dobrý pocit, že máte něco hezkého. 

fn

Na zbylé skiny, pro které se mohlo hlasovat, se můžete podívat na obrázku nahoře. Myslíte, že měl vyhrát jiný skin, nebo si Riley první místo zaslouží?

Zdroj: pcgamer.com
V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.