Přejít k hlavnímu obsahu

Slavná organizace T1 vítá další bývalou CS:GO hvězdu

8. 4. 2020 | 08:00 VALORANT
Organizace T1 je proslulá především díky historickým úspěchů League of Legends sekce ještě pod názvem SK Telecom T1. Nyní už však působí na mnohých esportových scénách a nejinak tomu bude ve Valorantu, kde přivítala již druhého severoamerického hráče.
AZK
AZK

Už v první polovině března T1 podepsali někdejší hvězdu zámořského Counter-Striku, Braxtona 'Brax' Pierce. Ambice působit právě na téhle scéně potvrzuje i druhá akvizice, kterou je jeho spoluhráč z dob týmu iBUYPOWER, Keven 'AZK' Larivière. Ten po tehdejším banu za matchfixing přešel na Overwatch, ve kterém si zahrál za Team Liquid. Po zrušení banu na ESL turnaje se sice vrátil na CS:GO scénu, ale dlouho mu to nevydrželo.

Oba dva se nyní potkávají u zrození jedné z prvních sestav ve hře Valorant. Ještě před tímto oznámením se oba spojili s dalšími bývalými CS:GO profíky, neméně známou trojicí n0thing, Hiko, Skadoodle. S nimi si ale Brax a AZK zahrají pouze Twitch Rivals a pokud by s nimi měli utvořit oficiální tým, bylo by to překvapivé. Otázka tak zůstává jednoduchá – po jakých dvou hráčích T1 sáhnou a do kdy si na odhalení počkáme?

Štítky: T1, azk
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.