Přejít k hlavnímu obsahu

Slavný režisér Christopher Nolan využívá Fortnite k propagaci filmu Tenet

23. 5. 2020 | 18:47 Fortnite
Herní režim Party Royale je hodně oblíbený, ale až nyní s ním přichází opravdová pecka. Hráči totiž budou moci zhlédnout trailer na nový film Tenet od Christofera Nolana z pohodlí svého počítače či konzole přímo ve hře.
Upoutávka na film Tenet
Upoutávka na film Tenet

Party Royale je herní mód, ve kterém zahodíte zbraně a můžete se bavit. Jeho součástí jsou různé aktivity, parket, kino a minihry. Party Royale se za svou krátkou existenci dočkal spousty známých hostů, jako Deadmau5, Steve Aoki a Dipla. Tento herní režim slouží jako uvolnění od neustálého bojování, kde si můžete s přáteli užít zábavu z pohodlí svého obýváku. Nyní jsme se i dočkali využití plátna, které se nachází na jihu ostrova. Na něm nyní můžete zhlédnout trailer na nově představený akční thriller Tenet od Christophera Nolana. Fortnite těmito typy spoluprací oslovuje hlavní starší hráče, od kterých je odezva hodně pozitivní.

Vysílání traileru začalo 21. května a opakuje se každou hodinu. Trailer můžete zhlédnout s přáteli, takže si připravte popcorn a dočkáte se ochutnávky bez debat jednoho z nejočekávanějších filmů tohoto roku.

Zdroj: ginx.tv
Štítky: Tenet, Party Royale