Přejít k hlavnímu obsahu

Sobotní COOL Esport vyzpovídá zakladatele TopGamingu a zavítá na PLAYzone Challenge

25. 6. 2019 | 19:17 Prima COOL
Další perná sobota se blíží a spolu s ní i další pokračování magazínu COOL Esport. Jako host tentokrát přijal pozvání zakladatel TopGamingu a majitel Dark Tigers Branislav Kovačovic. Kromě toho se od 11:45 ohlédneme za brněnskou PLAYzone Challenge a navážeme na soutěž o nadupaný počítač HAL3000 Mega Gamer.
TopGaming.eu
TopGaming.eu

Ani minulý týden nebyl svět elektronického sportu ochuzen o spoustu zajímavého dění, kterému se na zoubek podívá 22. pokračování letošní série pořadu COOL Esport. Spoustu perliček ze zákulisí jistě odkryje Branislav "Čivo" Kovačovic, rozhovory pak přinese i reportáž z prvního ročníku PLAYzone Challenge. Jako vždy se pobavíte u Twitchparád či hvězdy týdne, stejně jako se něco jistě přiučíte od profíka. Tento díl navíc zakončí i dlouhodobou kvízovou soutěž o mašinu jménem HAL3000 Mega Gamer, tak si sobotní pokračování českého esportového magazínu jistě nenechte ujít.

COOL Esport
Štítky: COOL Esport
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.