Přejít k hlavnímu obsahu

Spotify Premium jako součást Fortnite Crew? V Česku si ještě počkáte

25. 4. 2021 | 12:09 Fortnite
Epic Games rozšířili své předplatné Fortnite Crew o další bonus. Bonus se netýká přímo Fortnite, ale získáte dočasný přístup k oblíbené službě Spotify Premium.
Spotify premium s Fortnite Crew
Spotify premium s Fortnite Crew
Zdroj: Epic Games

Fortnite Crew je předplatné, které vám odemkne spoustu výhod, jako jsou exkluzivní skiny, pravidelný přísun V-bucks a dokonce získáte Battle Pass zdarma. Cena předplatného je 12 dolarů měsíčně (něco přes 250 Kč) a předplatné můžete kdykoliv zrušit. 

I přesto že se Fortnite Crew zdá jako výhodná nabídka, mnoho hráčů své předplatné po pár měsících zrušilo, protože jim výhody nestačily. Epic Games před pár týdny zveřejnili dotazník, ve kterém se ptali, jaká novinka by mohla hráče přilákat k předplatnému. Díky hojné účasti nyní přicházejí s první novinkou ve formě Spotify Premium na 3 měsíce zdarma. 

Jak získat Spotify Premium s Fortnite Crew?

Ačkoliv tato novinka ještě v Česku a Slovensku neplatí, je možné že bude během pár dní přístupná i našim hráčům. Přístup ke Spotify Premium mají ty účty, které vlastnily předplatné Fortnite Crew mezi 22. březnem a 22. dubnem. Zároveň akci nelze využít u Spotify účtů, u kterých funguje nebo fungovalo předplatné Spotify Premium. Prémiový účet si aktivujete přes odkaz v e-mailu, který obdržíte od Epic Games. Akce bude platit až do srpna, takže si můžete bonus schovat i na později. Platná je i pro účty, které předplatné zrušili mezi březnem a dubnem.

Zdroj: ginx.tv