Přejít k hlavnímu obsahu

Staň se hříšníkem! SINNERS představili vlastní fanklub

4. 2. 2021 | 23:00 Counter-Strike 2
SINNERS Esports se snaží využít své aktuální formy, kdy jsou vidět na evropské scéně skoro každý den. Po vzoru Liquid+ nebo Rogue Nation od světových organizací jsme se tak dočkali i prvního oficiálního fanklubu domácího týmu.
SINNERS fanclub
SINNERS fanclub

CS:GO sekce SINNERS je po dlouhých letech prvním českým nebo slovenským týmem, který se dostal do nejlepší třicítky světového žebříčku. Ať už tam vydrží týden, nebo půl roku, tak je to úspěch, který stojí opravdu za to. Teprve před rokem založená česká organizace však není pouze o CSku. Hříšníci aktivně bojují také na poli League of Legends, kde se chtějí letos poprat o titul v Hitpoint Masters a postoupit konečně do Evropy. Třetí hlavní sekci zastupuje karetní mág Pokrovac, který aktuálně válčí na poli Legends of Runeterra, kde patří mezi evropskou špičku. Díky úspěchů jednotlivých sekcí si SINNERS získali stovky, ne-li tisíce fanoušků.

Právě pro ty nyní vzniká oficiální fanklub s jedinečnými výhodami. Základní členství na rok 2021 stojí 530 Kč, ale kromě něj je připraveno celkem osm různých variant s týmovým oblečením. Ty se dělí na čtyři základní kategorie Pro, Signature, Čuuuus a Comfort, řazeně od nejdražších po ty nejlevnější. Nejlevnější balíček Comfort stojí 1900 Kč a nabízí mikinu s tričkem, zatímco nejdražší varianta za 3400 Kč nabízí originální dres League of Legends nebo CS:GO týmu na letošní sezónu v kombinaci s mikinou či bundou. Pouze o týmovém oblečení však tohle není.

Všichni členové fanklubu, nezávisle na zvolené variantě, totiž obdrží celkem deset výhod. Pro někoho může být lákavá hned první výhoda, tedy možnost si zahrát s členy jakékoliv sekce, a třeba se od nich něco přiučit. Pocit výjimečnosti získají členové také díky pozvánce do oficiální SINNERS skupiny na Steamu či označením VIP na Discordu. Klasickou součástí podobných věrnostních programů je 10 % sleva na veškeré produkty ve fanshopu či různé bonusy u partnerů týmu. Kromě toho se všichni z fanklubu SINNERS dočkají také jedinečné možnosti předobjednat si veškeré novinky v obchodě včetně limitovaných edic, které se chystají. Jméno každého fanouška bude rovněž uvedené na tabuli slávy jak na webu, tak i v nově vybudovaném Esports Parku v Liberci, kde bude vaše podpora vždy hráčům nablízku. Posledním lákadlem je fanouškovský autobus na budoucí lan akce, jakmile se opět budou konat před publikem. Pro opravdové jádro může být i tohle jedno z největších možných lákadel.

SINNERS fanclub
Štítky: SINNERS
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.