Přejít k hlavnímu obsahu

Stanou se Earth Esports novou Clash Royale velmocí?

13. 11. 2019 | 18:54 Clash Royale
Organizace Earth Esports není na domácí scéně ještě příliš známá, ve světě mobilních her se ale chce dostat do popředí. Její ambice potvrzují i akvizice, které ihned po MČR 2019 provádějí.
Výchozí obrázek

Earth Esports letos na Samsung MČR v mobilních hrách ještě chyběli, v příštím roce už to ale zřejmě nebudou chtít dopustit. Do svých řad ještě před vrcholnou akcí roku zlákali jednoho z účastníků, k němuž nyní přibírají ještě druhého. Už ve středu před týdnem oznámila organizace 21Phoenix, že její hráč Tomáš 'Dragonite' Slimáček se s jejími barvami rozloučí a zamíří jinam. Na MČR se pak bohužel umístil až na 13.-16. místě.

Hlavní jméno však přichází až nyní. Earth Esports totiž posiluje Patrik 'PaTostark' Vajdík, který se v Brně ukázal ve vskutku výtečné formě. Ta mu nakonec vynesla cenný kov, bohužel ne ten nejblyštivější, když ve finále nestačil na bRoCka. Na Samsung MČR mobile hájil barvy nEophyte, nyní však přestupuje do Earth Esports.

Earth Esports PaTostark
Štítky: Earth Esports
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.