Přejít k hlavnímu obsahu

Streamer Tyler1 chce následovat Pokimane a omezit výši svých donatů

4. 11. 2020 | 18:00 Twitch.tv
Streamer „Tyler1“ prohlásil, že chce následovat oblíbenou streamerku Pokimane a zavést omezení na výši darů, které mu mohou fanoušci zaslat. Maximální částka má být 5 dolarů.
Twitch
Twitch

Imane „Pokimane“ Anys se rozhodla zavést pětidolarový strop na výši donatů od fanoušků na svém Twitch kanálu ve spolupráci se Streamlabs. K nápadu se vyjádřil také kanadský streamer Félix „xQc“ Lengyel. Teď se rozhodl přidat i Tyler „Tyler1“ Steinkamp, ale z jiného důvodu.

Pokud jste někdy sledovali velkého Twitch streamera klidně jen pár hodin, všimli jste si velkých sponzorských darů od fanoušků. Streamer má samozřejmě radost, poděkuje sledujícímu za velký dar, někdy odpoví na otázku. Důvod, proč by chtěl Tyler1 snížit výši darů, se vztahuje ke zmíněnému scénáři.

Tyler1 prohlásil, že chce následovat Pokimane proto, že se nechce přetvařovat a falešně předstírat, že je nadšený, když někdo věnuje velký příspěvek. V nedávném streamu se o své myšlenky podělil, když od fanouška obdržel 100 dolarů. Odvětil: „Děkuju ti za sto dolarů,“ řekl bez toho, aby zněl skutečně nadšeně. Pak pokračoval: „Kámo, viděl jsem tu pětidolarovou blbost, co udělala Poki. Můžeš dát maximálně pět dolarů. Upřímně to musím zavést.“ 

Takže kolem a kolem za rozhodnutím stojí to, že Tyler1 dle svých slov nemůže vystát falešné reakce. Streamer pokračuje prohlášením: „Mám na mysli, lidi pošlou stovky dolarů a já si přijdu jako hajzl, když nereaguju: proboha, wow, to je bláznivý! Lidi jsou moc hloupí, aby to nedělali.“

Jenom čas ukáže, zda omezení Tyler1 skutečně zavede na svém Twitch kanálu. Zatím tomu vše ale rozhodně napovídá. 

Zdroj: ginx.tv
Štítky: Tyler1, Pokimane