Přejít k hlavnímu obsahu

Streamerka doplatila na koupání v bazénku. Důvodem banu měly být průhledné plavky

30. 1. 2021 | 12:43 Twitch.tv
Světová Twitch scéna už nějaký čas nepřišla s žádným zajímavým banem, tento půst ovšem nyní přerušila streamerka Indiefoxx. Po vzoru Amouranth a podobných streamerek sekce "Just Chatting" se totiž v živém přenosu koupala v bazénku, kde se terčem kontroverze staly její plavky.
Indiefoxx
Indiefoxx

Twitch už dávno (bohužel) není platformou pouze na vysílání videoher a v určitých sekcích najdeme v hojném počtu také ty, které se specializují čistě na povídání s diváky. V takovém případě je ale potřeba navodit správnou atmosféru, kterou některé streamerky volí v prostředí bazénu. Podobný krok zvolila také Indiefoxx, zpětně toho ale musí litovat. Kromě toho si totiž zvolila obleček, který okamžitě vyvolal spoustu otázek.

Indiefoxx zažívá v lednu velký boom a na svém streamu generuje vůbec nejvyšší čísla v životě, konec konců, ani jeden stream ještě letos nebyl jiný než jen pouhý "Just Chatting". Její přenos 27. ledna dokonce v jeden moment sledovalo více než 10 tisíc diváků, takže není divu, že se streamerka snažila stále posouvat hranice toho, čím diváky zaujme. Na svůj stream v bazénku však zvolila dvoudílné plavky, které na první pohled mohly vypadat, že jsou průhledné, což naznačil moment, kdy se na streamu otočila kolem své osy. Pro její smůlu navíc v danou chvíli sledoval a komentoval její stream Jake'n'Bake, jehož klip okamžitě nasbíral desítky tisíc přehrání. Jiný streamer se tak nepřímo mohl přičinit o to, že streamerka na druhý den obdržela za tento stream neurčitý ban.

V pravidlech Twitche je jasně řečeno, že nesmí být plně odhalená prsa a citlivá místa. Indiefoxx sice posléze na svém Twitteru osvětlila, že plavky průhledné opravdu nebyly, jenže Twitch byl nemilosrdný. Nutno však dodat, že by si streamerka měla při vysílání v plavkách s vrstvou tělové barvy být vědomá toho, co to může vzbudit. Ve svém vysvětlujícím videu však také řekla: „Nesnažila jsem se ukázat na Twitchi svůj anus, na takové věci jsou jiné stránky jako OnlyFans.“ Indiefoxx totiž disponuje i touto platformou na povolnější obsah, na který okamžitě své fanoušky nalákala po dobu, kdy nebude moci streamovat. Ta je totiž neurčitá, ačkoliv má pro situaci vysvětlení.

Streamování v plavkách totiž provozuje řada jiných streamerek a samo o sobě to trestné dle pravidel Twitche není, dokud toho neukážete až moc. Jako varování se dá hovořit o správnosti banu samotného, pokud by ale byl delší než třeba na týden, tak by to bylo opravdu zvláštní v porovnání s konzistentností trestů, která se od Twitche očekává. MissBehavin totiž například koncem minulého roku dostala ban pouze na tři dny za kompletní odhalení spodní části těla, když omylem zapnula stream místo nahrávání videa (zřejmě na OnlyFans), zatímco takový body painting na prsa dokonce stále prochází bez povšimnutí. Pro Indiefoxx navíc šlo o první trest vůbec.

Třešničku za svým banem dodala následným tweetem, kde vyslovuje přání, že by Twitch neměl své partnery trestat bez jakéhokoliv varování a nikdo si nezaslouží ban bez předchozí výstrahy. Na jednu stranu je pravda, že by si partneři mnohdy zasloužili lepší komunikaci, současně ale všechny prohřešky nepatří do jednoho pytle.

Štítky: Indiefoxx
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.