Přejít k hlavnímu obsahu

Na Supreme Masters si Sinners zažijí svou premiéru

17. 1. 2020 | 19:11 Counter-Strike 2
Švýcarská akce Supreme Masters se naposledy uskutečnila na konci letních prázdnin v roce 2018. Tehdy do Amriswilu zavítaly hned čtyři česko-slovenské týmy, z nichž dva nejprve vyhrály svou skupinu a jeden to dotáhl až k titulu. Byli to právě Dark Tigers, jejichž sestava už dnes neexistuje.
Supreme Masters
Supreme Masters

UPDATE 17. 1.: Seznam účastníků ještě tak kompletní nebyl, jak se zdál, čehož dokázal využít další český tým. Do Švýcarska se na svou týmovou premiéru vydá tým Sinners, který si před akcí dá první společný bootcamp. Informace o účasti Sinners se objevila na stránkách organizátora a pozvánku oficiálně potvrdil sám ZEDKO.


Supreme Masters se vrací po roce a půl a opět se uskuteční v amriswilské Pentoramě. Celková dotace turnaje sahá do výše 8 tisíc švýcarských franků, což vychází plus mínus podobně na dolary. Loni přímou pozvánku na akci obdrželi kromě temných tygrů i NecroRaisers a eEriness, z celoevropské kvalifikace je doplnili ještě Intense. To stejné měly týmy možnost využít i letos a díky tomu i tentokrát figurují mezi účastníky tři naši zástupci.

Do Švýcarska bohužel nevyrazí obhájci titulu z Dark Tigers, kteří pozvánku sice obdrželi, ale po svém rozpadu zmizeli z oficiálních stránek hodně rychle. Supreme Masters 2020 se odehrají o víkendu 31. ledna až 2. února a mezi pozvanými týmy tygry nejprve nahradila jiná dvojice. O mezinárodní úspěch budou usilovat Brute.GG, vicemistři ESL Nationals a velká stálice domácí scény, a také Moops, kde aktuálně působí světem protřelý t0rick.

Tohle pozvané duo začátkem roku oficiálně doplnil i třetí zástupce česko-slovenské scény, konkrétně tým Vikingekrig Esports. Nejméně známý celek z našeho účastnického tria přivítal vstříc přípravě na švýcarskou výpravu zkušenou posilu v podobě Lukáše 'vergiL' Majerika, který se s vikingy připravuje jako nový pátý hráč.

Nynější seznam 32 účastníků vypadá následovně:

Supreme Masters
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.