Přejít k hlavnímu obsahu

Team BRUTE míří na IEM Katowice. S kým se utkají na úvod charitativního turnaje?

25. 2. 2020 | 14:05 Counter-Strike 2
Team BRUTE je v Polsku oblíbený a třetí rok v řadě si jako jediný zahraniční celek zahraje na jednom z místních turnajů. Po nedávné výpravě do Švýcarska na ně tentokrát čeká účast ve vedlejším klání IEM Katowice. Konkrétně jde o charitativní turnaj na podporu vybraného útulku.
Team BRUTE - IEM Katowice
Team BRUTE - IEM Katowice

Intel Extreme Masters Katowice je svátkem všech milovníků esportu, pro české a slovenské příznivce jde navíc o ideální příležitost se podívat na velkolepou světovou akci, vzhledem k blízké vzdálenosti. Spodek Aréna však letos přivítá i jeden česko-slovenský tým, který si přímo v legendárních prostorách zahraje jeden z turnajů.

Jak totiž bývá zvykem, součástí IEM Expo jsou vždy i vedlejší klání, jako byl v předcházejících letech například ženský turnaj Intel Challenge. Letos na čtyři pozvané týmy čeká jiná výzva, konkrétně PACTit Challenge 8, odkud výtěžek půjde na podporu vybraného zvířecího útulku v polském Slezsku. Pozvánku si kromě týmu PACT vysloužila polská dvojice AGO a Wisła Kraków, o domácí kvalitu tedy bude postaráno. No a tohle trio doplní právě Team BRUTE, pro který půjde už o třetí účast na polském turnaji. V roce 2018 si z Polbit Areny odvezli stříbro, sympatický výkon podali i loni na MEET POINTu, tak doufáme, že letos z toho bude konečně zlato!

Účastníci turnaje:

  •  Polsko x-kom AGO: Furlan, leman, GruBy, Sidney, mhL (#43 tým světa)
  •  Polsko Wisła Kraków: SZPERO, mynio, morelz, kaper, jedqr (#57 tým světa)
  •  Polsko Actina PACT: MINISE, lunAtic, darko, Goofy, Sobol (#66 tým světa)
  •  Česká republika Team BRUTE: AJTT, MAXX, daxen, capseN, Crazyy (#114 tým světa)

Formátem turnaje konajícím se na stánku C3 je Double Elimination, po první prohře tedy každý bude mít druhou šanci na záchranu. V tuto chvíli již máme za sebou losování a víme tedy, že BRUTE na úvod vyzvou v sobotu od 11:00 tým Actina PACT. Celý harmonogram je navíc postaven tak, že se charitativní turnaj hraje před hlavními zápasy play-off. Prvního finalistu poznáme již během soboty, grandfinále je pak v neděli naplánováno na 13:30. Detaily o tom, jakým způsobem bude vybírání peněz probíhat, se zřejmě dozvíme na streamu.

PACTit Challenge 8
  Polsko Actina PACT-         
 Sobota 11:00   Evropa Vítěz M1-      
  Česká republika Team BRUTE-         
    Sobota 14:00   Evropa Vítěz M3-   
  Polsko Wisła Kraków-         
 Sobota 12:30   Polsko Vítěz M2-      
  Polsko x-kom AGO-    Neděle 12:30   Evropa Vítěz M6 
            
     Evropa Poražený M3-      
  Evropa Poražený M1- Neděle 11:00   Evropa Vítěz M5-   
 Sobota 15:30   Evropa Vítěz M4-      
  Polsko Poražený M2-         
PLAYzone Challenge 2020
Zdroj: @brute.gg
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.