Přejít k hlavnímu obsahu

Team BRUTE podporuje nadějného hráče a tomu se začíná opravdu dařit

4. 8. 2020 | 13:44 EA SPORTS FC 24
Team BRUTE se před více než čtyřmi měsíci spojil s fotbalovým klubem SK Slavia Praha, se kterým založil jeho esportovou divizi. FIFA sekce tvořená Kobbym se však nijak speciálně neprezentuje a mnozí od projektu možná čekali více. BRUTE však nyní podporují dalšího virtuálního fotbalistu, který však pod značkou SUPERSLAVIA esports nehraje.
CptKubajz
CptKubajz

Team BRUTE si již koncem jara vyhlédl Jakuba 'CptKubajz' Pudila, který sice hraje FIFU aktivně teprve druhým rokem, jeho herní posun je však v poslední době opravdu razantní. K celkovému progresu mu poslední dva měsíce dopomáhali právě v BRUTE, když měl tu možnost na sobě tvrdě pracovat v jejich gaming house.

Z hráče který se motal okolo Elite 2, se stal letos někdo, kdo už ve víkendové lize dokonce zabojoval o TOP 100. Kromě toho již v dresu BRUTE koncem července obsadil druhé místo v prvním turnaji Reload Esports Baru, kde v celkovém pořadí předčil například zkušeného RIIJKa z Entropiq a nestačil pouze na Serona, vítěze mnoha nedávných turnajů. Ještě předtím si připsal vítězství v kvalifikaci na šestou sezónu FIFA PS Tournaments a co se týče prestižního MOL eCupu, tak tam se v barvách FK Neratovice-Byškovice dostal mezi nejlepších osm hráčů.

Na jaře sice bývalý hráč Samurai Gaming, který začátkem srpna ukončil svou působnost, vyhrál FIFA turnaj Y-Games. Ostatní výše vypsané úspěchy ale přišly v posledních týdnech, takže prostředí BRUTE mu bezesporu svědčí. I přes dnešní neurčitý post na sociálních sítích se Kubajz členem BRUTE oficiálně nestává, ačkoliv týmové oblečení měl na sobě již na zmíněném turnaji v Reload Esports Baru. Uvidíme tedy, jaká bude jeho budoucnost.

TOP3 Reload
Zdroj: @brute.gg
Štítky: Team Brute, CptKubajz
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.