Přejít k hlavnímu obsahu

Team Liquid vítá svalnatou posilu! Jakou roli bude polská ikona v týmu vykonávat?

5. 8. 2020 | 19:50 Counter-Strike 2 Přestup
Na světě není asi moc fanoušků, kteří by pashu vysloveně neměli rádi. Polská ikona a pilíř někdejší sestavy Virtus.pro se řadí mezi nejpřátelštější postavy světa esportu a svým charakterem si získal srdce hráčů a příznivců po celém světě. Aktivně už však v žádném týmu nepůsobí, a tak přichází další kariérní etapa.
pashaBiceps
pashaBiceps
Zdroj: .

Kořeny týmu Liquid sahají do Evropy, ale největší slávu posledních let získávají v zámoří. Podpisem Jarosława „pashaBiceps“ Jarząbkowského tak nyní mohou opět začít usilovat o evropské fanoušky. V dobách CS 1.6 byly za největší polské hvězdy NEO a TaZ, s érou streamování a možností ukázat svou pravou osobnost začal být pasha tím, ke komu vzhlíželi hráči z celého světa. Jeho přístup naprosto ke všemu, v čele s neunavitelným úsměvem, je naprosto vzorový. K jeho dnešní slávě dopomohl kromě streamování také unikátní slovník, z něhož některé hlášky doslova zlidověly. Papito, jak se mu občas přezdívá, je tak předurčen k tomu se stát ambasadorem.

32letý matador hrál v týmu aktivně naposledy koncem roku 2018, kdy se po takřka pěti letech rozloučil s organizací Virtus.pro a dohromady s jádrem okolo NEA strávil zhruba devět let. To je neuvěřitelná doba! Od té doby se však pouze krátce mihl v týmu AGO jako trial, jinak si užívá různých projektů mimo samotné hraní v týmu. Aktuálně na kole objíždí Polsko a potkává se s fanoušky kolem své rodné krajiny. Kromě toho se ale objevil například na streamu V4 Future Sports Festivalu, kde ve scénce odnesl maďarského analytika Draulona přímo od pultu v živém přenosu. Na ESL One Cologne pak jako poslíček zaměstnaný DHL předával výhercům jejich ceny.

To vše už ale za doprovodu pravidelného streamování, které praktikoval již při aktivní kariéře, ale až nyní na něj má dostatek času, aby fanoušky mohl pravidelně zásobit svým osobitým humorem. Od dnešního dne však bude opět hájit barvy předního světového týmu, protože jak je ve videu výše jasně ukázáno, tak se připojuje k týmu Liquid. Ten na svých sociálních sítích s přivítáním nové posily zmínil, že nejde o poslední oznámení spojené s CS:GO v tomto týdnu, přímo tohle ale vůbec nikdo nečekal. Spíše se tipovaly přesuny na pozici kouče. Příchod pashy je však přesně tím typem zprávy, kterou absolutně nečekáte, ale i přesto vám vykouzlí úsměv na tváři.

Oficiálně je ve známé organizaci s dlouholetou historií přivítán jako streamer. Současně je však zmíněno, že Liquid hledají talenty po Evropě, kde mají kořeny, a právě pasha by se tímto měl dostat do popředí celé iniciativy. Těžko však v tuto chvíli odhadovat, jestli jde jen čistě o lákadlo v podobě známé tváře, nebo opravdu bude vyhlížet budoucí hvězdy třeba v evropské FPL. A kdo ví, třeba se jednou můžeme těšit na regionální akademii!

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.