Přejít k hlavnímu obsahu

Team Secret vstupuje na pole CS:GO s nadějnou sestavou

25. 11. 2019 | 17:22 Counter-Strike 2
Team Secret je organizací známou především ve světě Doty 2, kde před několika lety vůbec vznikla. Na CS:GO scéně se tohle jméno objevilo pouze mezi ženskými týmy, kdy dres Secret oblékaly známé tváře jako zAAz a Juliano. Nyní však konečně přichází první plnohodnotný tým, který je především velkým příslibem do budoucna.
Team Secret
Team Secret

Barvy týmu Secret bude nově hájit pětice dosud známá pod názvem m1x. V jejím čele je 22letý juanflatroo, který na scénu prorazil skrze evropskou FPL a dříve se spekulovalo o jeho možném přestupu do Windigo či LDLC. Chvíli si zahrál pod křídly Phoenix, poté se však vrátil na místo činu a nyní může sklízet ovoce.

Po jeho boku bude působit krajan sinnopsyy, který je nejstarším hráčem sestavy. Největším příslibem do budoucna je naopak rigoN. Ještě o chloupek mladším je tudsoN, který si před působením v m1xu zahrál v Youngsters po boku pashy. Kompletní složení akvizice Secret uzavírá další nová tvář na scéně anarkez.

Ještě pod názvem m1x se tato parta nejvíce ukázala v lize ECS, kam se dokázala kvalifikovat a v jednom týdnů dokonce postoupit po výhrách nad mousesports a Tricked až do finále. Potenciál jako mix ukázali, když dokázali potrápit dokonce i Astralis. Nyní je však na nich, jestli se z nich stane skutečný tým mířící do výšin.

Team Secret bude působit v tomto složení:

 Kosovo Flatron 'juanflatroo' Halimi
 Kosovo Dionis 'sinnopsyy' Budeci
 Polsko Filip 'tudsoN' Tudev
 Švýcarsko Rigon 'rigoN' Gashi
 Izrael Guy 'anarkez' Trachtman

Štítky: Team Secret
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.