Přejít k hlavnímu obsahu

Tfue o 11. sezóně: Bude to konec Fortnite!

7. 10. 2019 | 13:41 Fortnite
Turner “Tfue” Tenney je jedním z nejoblíbenějších hráčů Fortnite na světě. Tento profesionál má však obavy z nadcházející jedenácté sezóny. Podle něj by mohla způsobit, že populární battle royale hra ztratí své dominantní postavení v herním průmyslu.
Tfue
Tfue

Fortnite se stal populárním už v září 2017 a od té doby je jednou z nejoblíbenějších her na světě. Vývojáři společnosti Epic Games však učinili několik rozhodnutí, která si příliš na popularitě nezískala – zvláště pak v desáté sezóně, kdy byly představeny novinky jako B.R.U.T.E mechové nebo “cross-platform matchmaking”. Není proto divu, že když se Tfueho zeptali na jeho názor ohledně nadcházející sezóny, jasně vyjádřil svůj názor. Podle oblíbeného hráče bude právě ona faktorem, který o všem rozhodne.

Během streamu na začátku měsíce byla Tfuemu položena otázka, jak moc si myslí, že jedenáctá sezóna ovlivní budoucnost Fortnite. Tfue přímo šokoval svou upřímností, když odpověděl, kam podle něj hra směřuje.

Jak důležitá je podle mě 11. sezóna pro budoucnost Fortnite? 11. sezóna je už poslední kapkou.
MČR 2019

To ale nebylo vše, co Tfue prohlásil. Posléze pokračoval následujícími slovy:

Season 11 bude nová mapa se spoustou hovadin a bude to k**** konec hry. Bude to na nic, ale tak to prostě bude. Jen vám to říkám.

Tento výrok jen ukazuje, jak moc je Tfue frustrován současným stavem hry, zvláště když vezmete v potaz, že vyhrál nespočet Fortnite turnajů (spolu se svým bývalým partnerem Dennisem “Cloak” Laporem) a je obecně považován za nejoblíbenějšího streamera této hry na Twitchi.

Tfue si během září dopřál od streamování pauzu, už se ale vrátil a okamžitě si začal stěžovat na “aim assist”. Za své názory na hru se dočkal kritiky od dalšího oblíbeného streamera Fortnite, Tylera "Ninja" Blevinse.

Start jedenácté sezóny je naplánován na 22. října a pro nedočkavce byla dokonce vytvořena stránka s odpočtem. Už teď je však jasné, že Tfue rozhodně není z tohoto velkého updatu hry nadšený. Nezbývá než počkat, co vše nakonec jedenáctá sezóna přinese.

Zdroj: dexerto.com
Štítky: Tfue