Přejít k hlavnímu obsahu

Tipsport se stává generálním partnerem MČR 2020

26. 3. 2020 | 16:02 Všechny hry
Tipsport se během třiceti let své existence vyšplhal na pozici přední technologické firmy s 95 % sázek uzavíraných online. My s radostí můžeme oznámit, že se právě Tipsport rozhodl spojit síly s PLAYzone a bude po našem boku u organizace největší herní akce roku, tedy Mistrovství ČR v počítačových hrách, které letos čeká jubilejní desátý ročník.
Tipsport MČR
Tipsport MČR

Celoroční kvalifikace na velké podzimní finále již běží v plném proudu a co nevidět také odstartuje Tipsport COOL Liga ve hře CS:GO, která bude jistě výrazně míchat s pořadím týmů v kvalifikačním žebříčku. Právě Tipsport, který je titulárním partnerem letošního ročníku COOL Ligy, bude důležitou součástí i v rámci Mistrovství ČR v počítačových hrách, které se letos uskuteční minimálně ve třech hrách. K loňskému CS:GO a PUBG se přidá také navrátivší se League of Legends, takže se rozhodně máme na co těšit. 

Vyjádření Dana Veselého, head of esports společnosti Tipsport:

S růstem popularity esportů roste i nabídka kurzů Tipsportu na esporty. Jako partneři nejprestižnější online ligy v CSGO – Tipsport Cool ligy si nemůžeme nechat ujít ani partnerství s největší esportovou události na našem území, kterou je Mistrovství České republiky v počítačových hrách. Díky tomuto partnerství budou moci fanoušci esportu a komunita sázkařů nejen sledovat, ale také si vsadit na svůj oblíbený tým. Jsme rádi, že Tipsport může přispět k dalšímu rozvoji esportu u nás.
Tipsport MČR

Sázková společnost Tipsport vypisuje kurzy na důležité akce v progamingu již pěknou řádku let a vsadit jste si tak mohli třeba na nedávnou uzavřenou část kvalifikace do Tipsport COOL Ligy. Také v současnosti na jejich webu najdete celou řadu možných klání, na které si můžete vsadit. Vaše znalosti kompetitivní scény v nejrůznějších hrách můžete tedy proměnit v zisk právě u jedničky na domácím trhu sázkových kanceláří, kde najdete celou řadu zajímavých kurzů. V současnosti zde najdete třeba nejlepší League of Legends ligy, jako LPL, LEC, LCS, v CS:GO jsou to zase Flashpoint či ESL Pro League. Kurzová nabídka se ale nebrání v podstatě žádnému většímu turnaji v relevantních hrách, jako jsou třeba Dota 2, StarCraft 2, Overwatch nebo FIFA

Aktuální kurzová nabídka na esporty:

FIFA Tipsport
League of Legends Tipsport
CS:GO Tipsport
Štítky: Tipsport, MČR