Přejít k hlavnímu obsahu

Top Shots: V hlasování pro nejlepší akci pátého týdne 1. Tipsport COOL ligy najdeme dva ace!

15. 9. 2020 | 08:00 Counter-Strike 2
KWERTZZ, fredi, suplicK a Levi. Tak zní aktuální složení finalistů Top Shots, kteří se za několik týdnů poperou o titul nejlepší akce letního splitu 1. Tipsport COOL ligy. Nyní však máme týden pátý, kdy se hráči vytasili s řadou parádních akcí. Vybrat jednu nejlepší tak možná bude až nelidský úkol!
1. Tipsport COOL liga
1. Tipsport COOL liga

Náš pátý výběr otevírá Lukáš 'lucasp' Pócsik z Enterprise Esports, který zaskočil Eclot Gaming výběhem přes smoke, až z toho Bananidesovi došla slova. Dvojka patří Petru 'WEAMO' Rauchovi, jenž se nebál při rychlé akci několikrát změnit AWP a Deagle. Ve třetí akci bylo pro změnu potřeba trošku štěstíčka, nutno však říci, že Max 'SHOCK' Kvapil mu šel hodně naproti. Číslem čtyři je první ace našeho výběru, který Martinu 'bery' Beránkovi s AWP opravdu povedl – sledujte ten čtvrtý výstřel! Všestrannou práci naopak ukázal druhý hráč Dark Tigers v tomto výběru, Tomáš 'zyored' Cvaniga a jeho čtyři killy s ákáčkem. Šestici poté uzavírá Hubert 'CaNNiE' Ludwig, který savenuté AWP dokázal v pistolkovém kole svého týmu proměnit v neuvěřitelně agresivní ace.

Top Shots: 5. hrací týden

#1 – Lukáš 'lucasp' Pócsik (Enterprise Esports)
5% (6 hlasů)
#2 – Peter 'WEAMO' Rauch (Dark Tigers)
2% (2 hlasy)
#3 – Max 'SHOCK' Kvapil (SINNERS)
12% (13 hlasů)
#4 – Martin 'bery' Beránek (Sampi)
32% (35 hlasů)
#5 – Tomáš 'zyored' Cvaniga (Dark Tigers)
13% (14 hlasů)
#6 – Hubert 'CaNNiE' Ludwig (SINNERS)
37% (41 hlas)
Celkem hlasů: 111
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.