Přejít k hlavnímu obsahu

Tournament of the Rift startuje již příští pátek, nabídne komunitní turnaje ve čtyřech výkonnostních divizích

3. 11. 2020 | 12:09 League of Legends
Již v pátek 13. listopadu startuje nová série komunitních turnajů ve hře League of Legends, nesoucí název Tournament of the Rift. Organizátoři si přichystali boje ve 4 výkonnostních divizích, ale také různé herní módy.
Tournament of the Rift
Tournament of the Rift

Turnaje ze série Tournaments of the Rift se budou konat každý pátek od 17:00 na EUNE serverech počínaje pátkem 13. listopadu, kdy se uskuteční první z turnajů. Bude se jednat o jednodenní turnaje a organizátoři slibují velkou pestrost - bude se hrát ve třech režimech a rovnou ve čtyřech výkonnostních divizích.

Soutěžit bude možné v režimech 5v5, 1v1, ale také 3v3. Divize jsou zase rozděleny podle ranku od nejnižší iron a bronz, přes silver a gold, platinum a diamond až po master a challenger. Všechny turnaje se odehrají formátem BO1 single elimination.

K turnaji se vyjádřil hlavní organizátor Karel Račák:

Snažíme se vytvořit turnaj pro celou League of Legends komunitu, ať jste v jakékoliv divizi. Připojit do turnaje se může každý, který má odvahu se pustit do něčeho nového. Postupně se rozvíjet a postupovat je cílem našeho turnaje a proto dáváme možnost komukoliv každý týden vyhrát odměnu za své maximální snažení a zviditelnění na české a slovenské scéně.

Registrovat se můžete na Instagramu @tournament_of_the_rift, kde naleznete také kompletní info k turnaji. Vstupné do turnaje činí 5 dolarů, vítěz bere vše.

Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.