Přejít k hlavnímu obsahu

Travis Scott event se neobešel bez problémů. Náhradní koncert dnes v 17:00!

25. 4. 2020 | 12:08 Fortnite
Na evropských serverech jsme se včera dočkali koncertu Travise Scotta. Zároveň ale došlo k nečekané chybě, která ovlivnila nemalou část hráčů. Jak tedy koncert proběhl, a co se nepovedlo?
event
event

Krátce před 16. hodinou se uzavřely všechny herní módy krom Eventu Travise Scotta. Herní mód byl pouze klasický team rumble, ale s tímto začaly už 1. problémy. Jelikož se týmy ihned začaly mezi sebou zabíjet, některé servery tím dosáhly herního cíle (125 killů) a hra pro ně skončila, ještě před začátkem eventu. Některým hráčům se zase event nespustil vůbec, takže zbytečně čekali a když si uvědomili chybu, tak bylo už pozdě se připojit na jiný server. Zároveň byl problém i se spawn systémem, který hráče po smrti spawnoval příliš daleko od místa konání. Na ty, kteří měli štěstí a eventu se dočkali, se chystal bez debat zatím největší event, co kdy Fortnite vytvořil. 

Odpočet

Pro ty, kteří se nemohli eventu zúčastnit, se bude konat koncert ještě jednou a to dnes, 25.5 v 17:00, doufejme že v Epic games stihli už všechny chyby opravit a dočkáme se dnes koncertu bez problémů. 

Zdroj: Twitter.com
Štítky: Travis Scott,