Přejít k hlavnímu obsahu

Trio hráčů Cloud9 přestupuje do premiérové sekce Gen.G

7. 12. 2019 | 14:04 Counter-Strike 2
V pátek večer se oficiálně odhalil přestup, který byl naznačován už zhruba před měsícem. CS:GO sestava Cloud9 se rozpadá a zůstává v ní jediný hráč, jádro naopak přebírá organizace Gen.G Esports, která tak poprvé vstupuje do světa CS:GO.
Cloud9 CS:GO
Cloud9 CS:GO

Cloud9 budou navždy zapsáni do historie CS:GO jako první američtí vítězové Majoru, poslední šampion se však s tímto týmem loučí. Timothy 'autimatic' Ta byl pilířem celé sekce už od svého příchodu, celkem v Cloud9 strávil více než tři roky. Spolu s ním do Gen.G přestupují také Damian 'daps' Steele, Kenneth 'koosta' Suen a dosavadní asistent trenéra Chris 'Elmapuddy' Tebbit, který nyní povýší na hlavního kouče.

V americké organizaci tak zůstávají pouze dva hráči a trenér. Zatímco oficiální prohlášení hovoří o setrvání Oscara 'mixwell' Cañellase, tak s benchnutým Tysonem 'TenZ' Ngo už trenér James 'JamezIRL' Macaulay zřejmě nepočítá. Právě on je pověřen sestavením nového složení, takže Cloud9 se s CS:GO scénou neloučí. Spolu s tím ještě nejsou známí ani zbylí dva hráči, kteří dotvoří premiérovou CS:GO sekci Gen.G.

Zdroj: cloud9.gg
Štítky: Gen.G, Cloud9
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.