Přejít k hlavnímu obsahu

Tween prokázal světové kvality a ovládl Community Cup #1

10. 8. 2020 | 16:26 Trackmania
Náš druhý turnaj v nové Trackmanii tentokrát přilákal tři desítky hráčů, mezi kterými nechybělo ani elitní trio tween, DanikB, Kubayz – a zejména první jmenovaný si přišel pro odplatu poté, co v Opening Cupu skončil až třetí.
tween
tween

Na Community Cup #1 jsme si ve spolupráci s Kappou a CvRk připravili vlastní mapy, které žádný účastník neznal předem. Všechno tedy bylo o okamžité adaptaci na různá prostředí, jež nabízí nová Trackmania. V úvodním Time Attacku si to dle očekávání nejvíce rozdávali Daniel 'DanikB' Brus, vítěz našeho úvodního turnaje, a Marek 'tween' Pacher, profesionální hráč reprezentující organizaci Pittsburgh Knights.

Do druhé části postoupilo šestnáct nejlepších hráčů, kteří se rozdělili do dvou skupin, kde se již přešlo na Rounds Mode. Každá mapa měla minimálně jedno velice zrádné místo, což se v plné kráse ukázalo právě v tomhle formátu, kde se oddělilo zrno od plev. Highlightem této fáze byla zejména skupina B, kde CorTrexx měl finalistu opravdu dlouho a nedařilo se mu tento status neuvěřitelně dlouho potvrdit.

Finále o herní sluchátka Patriot V370 už přivítalo pouze osm nejlepších závodníků, kteří už po zhruba hodině hraní věděli, jak na každou trať, a časy se tak zlepšovaly a zlepšovaly. Nejvíce to ale vyhovovalo tweenovi, který se dostal do neuvěřitelné formy a tentokrát Danikovi ukázal záda, když potvrdil finalistu hned na první pokus. Totéž se v boji o druhé místo podařilo i Danikovi, načež bronz si sebral Kubayz, také na první pokus. U ostatních hráčů by se dalo říci, že mírně zaostávali, a oproti prvnímu turnaji se více ukázal rozdíl jejich dovedností.

Patriot V370
Štítky: tween
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.