Přejít k hlavnímu obsahu

Universe oficiálně představují svůj tým pro rok 2021

23. 3. 2021 | 21:37 Counter-Strike 2
Universe je velkou stálicí domácí CS:GO scény, loňský rok ale pro tuto organizaci příliš úspěšný nebyl, spíše naopak. Poslední pokus dát dohromady konkurenceschopnou CS:GO sekci přišel zčistajasna koncem října, mimosezónní období ale sestava nepřežila a Universe museli pro nový rok opět hledat.
Universe
Universe
Zdroj: oficiální grafika

Tradiční pojem na poli domácího CS:GO se od rozpadu dříve úspěšného jádra hledá a jeho vedení se nedaří najít tu správnou sekci. Žádný loňský pokus neuspěl a manažer CS:GO divize Universe, Tomáš 'KrakeN' Plass, měl před sebou těžký úkol i pro letošní sezónu. Tentokrát si však neukázal prstem na různé hráče, z nichž až pod křídly Universe vznikne tým jako takový, ale již na hotovou sekci. „Od posledního výběru CS:GO sekce jsme si dali dost na čas s vybíráním té nové, počínaje začátkem roku 2021 jsme pracovali s vícero možnostmi, avšak na konec jsme se rozhodli pro mladý a ambiciózní tým, který vystupoval pod názvem Prozyum,“ říká KrakeN.

Tato sestava si premiéru pod křídly Universe odbyla již v Last Minute kvalifikaci do 2. Tipsport COOL ligy, kde ve své straně pavouka dominovala a porazila i tým v čele s kapitánem jedné z loňských iterací Universe. Ještě jako Prozyum jsme tento tým viděli také v kvalifikacích do HAL3000 MČR Tour, do hlavního turnaje však pětice vedená Dominikem 'hypo' Lukšem nastoupila už také pod křídly Universe. Tady se úspěch sice nedostavil, výkony z kvalifikačních turnajů jsou však hezkým příslibem do budoucna. V sestavě se navíc nenachází žádná proslulá jména domácí scény, celá pětice tak pod křídly známé organizace bude svěžím vánkem na scéně.

Ještě před startem deváté sezóny 2. Tipsport COOL ligy, který bude 7. dubna, si premiéru po oficiálním představením tato sestava odkrouží v play-off ligy ESEA Open, které startuje tento čtvrtek proti týmu Atlas Gaming. „Věřím, že pod naší organizací celý tým nasbírá cenné zkušenosti, naše spolupráce bude jen vzkvétat a našim fanouškům tak přineseme co nejvíce vyhraných eventů,“ dodal manažer týmu KrakeN na závěr.

Nová sestava týmu Universe:

 Slovensko Dominik 'hypo' Lukšo
 Slovensko Matúš 'NelsoNNN' Bernát
 Slovensko Dominik 'Domajzer' Hluštík
 Slovensko Tommy 'kex' Pavlikovský
 Česká republika Filip 'Darberrrr' Böhm

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.