Přejít k hlavnímu obsahu

Uzavřená kvalifikace o 6 míst v Hitpoint Masters už tuto neděli

17. 1. 2020 | 13:16 League of Legends
V dalším splitu domácí ligy Hitpoint Masters se objeví hned 8 týmů a vzhledem k tomu, že se AS Trenčín a Moops vzdali svých spotů, vzniklo v česko-slovenské lize hned šest volných míst o které se vede tvrdý boj. Rozhodne uzavřená kvalifikace, která se koná tuto neděli.
Hitpoint Masters
Hitpoint Masters

První kvalifikace: Otevřené kvalifikace započaly v neděli 12. ledna, kdy se do boje vrhlo celkem 64 týmů. Ty si to rozdaly o celkem 6 míst v uzavřené kvalifikaci. Po dlouhých bojích vzešly 4 nejlepší týmy z winners bracketu a 2 nejlepší týmy z loosers bracketu. Mezi týmy najdeme několik zajímavých jmen, například Wondra s Pitressem, nebo skvadra s Jellouem, Motýlkem a Mausem, hrající pod názvem "0%Drafting". Jedním z dalších zajímavých postupujících týmů jsou NecroRaisers s hráči jako Kyoshi, Skyp nebo Hakl. O spot v kvalifikaci se budou snažit dozajista i členové Vikingekrig Academy, kteří v kvalifikaci hráli pod názvem "Mama i'll be famous", nebo tým Lachtana s Kocourkem. Druhá kvalifikace se koná tuto středu od 18:00, tak neváhejte a zkuste svoje štěstí!

Postupující z první kvalifikace:

Druhá kvalifikace: Ve druhé otevřené kvalifikaci se proti sobě utkalo celkem 56 týmů. Asi nejzajímavějším postupujícím je skvadra Dobrá Duše, Srdce ze Zlata, v níž se objevil třeba Dreedy, Kenapil nebo Rufus. Přes druhou kvalifikaci se probojovali také hráči z eSuba<INAE, kde nastoupili TheShy nebo Dalijes. Jedním z postupujících je také organizace Involute, za níž nastoupili třeba Fejkýý a Čapla. Postup si zajistila i další velice zajímavá sestava s Kesavem a Adissem, hrající pod názvem Gaz a Coke.

Postupující z druhé kvalifikace: