Přejít k hlavnímu obsahu

V dnešním díle pořadu COOL Esport pokračuje soutěž o monitor Samsung, hostem bude Hawki

23. 11. 2019 | 12:22 Prima COOL
Jedenáctá epizoda COOL Esport se na vás těší již tuto sobotu od 12:25. Pozvání do studia pro něj přijal novopečený mistr ČR v PUBG Dominik "Hawki" Gryga, těšit se navíc můžete třeba i na pokračování dlouhodobé soutěže o monitor od Samsungu.
COOL Esport #11
COOL Esport #11

I dvanáctá epizoda televizního magazínu COOL Esport bude nadupaná od začátku až do konce. Hlavní roli bude hrát rozhovor s Dominkem "Hawki" Grygou, novým mistrem ČR v PUBG, vedle něj se ale můžete těšit i na klasické okénko s aktualitkami či zajímavé téma, ve kterém se podíváme na známé sourozence, co prorazili v esportu. Chybět nebudou ani oblíbené rubriky a už tradičně pro vás máme nachystanou i soutěž!

Jedenáctá epizoda přinese třetí pokračování dlouhodobé soutěže! A co je ve hře? Od 9. do 12. epizody hrajeme o monitor Samsung C27RG50 27". Pro to, abyste se do slosování o tento nadupaný kousek zařadili i vy, nemusíte dělat nic těžkého – stačí poctivě sledovat všechny čtyři díly, do kterých je soutěž rozložena, a ve všech správně odpovědět na otázku, kterou vždy najdete na konci dílu. Pak už stačí mít jen trochu toho štěstíčka a monitor může být u vás na stole. Tak se tuto sobotu od 12:25 nezapomeňte dívat na Prima COOL!

Štítky: COOL Esport
miluju videohry a hlavně ligu legend