Přejít k hlavnímu obsahu

V eSubě po velkých změnách aktuálně zůstává jediný hráč

13. 1. 2020 | 15:31 Fortnite
V říjnu už to byl rok od vstupu domácí jedničky na poli organizací do světa Fortnite. CZC.eSuba si až na jeden přírůstek po celou dobu tuto partu držela ve stejném složení, což se mění až nyní. S novým rokem přichází i nové cíle, za kterými se požene obměněná sestava.
eSuba Fortnite
eSuba Fortnite

Fortnite nabízí možnost se prosadit v esportu a vydělat si nějakou tu korunu takřka pro každého, a to díky systému turnajů přímo ve hře. Na scéně se tak objevily jak nové hvězdy, tak i rychlokvašky. V eSubě se však s žádnými změnami neunáhlily a ty přichází až nyní, po necelých patnácti měsících od prvního oznámení týmu.

Velký řez nadobro odnese hned trojice hráčů. Radovan 'Fritol' Zeťák a Matěj 'Fugias' Svoboda patřili k zakladatelům celé sekce, kromě nich se loučí i Adam 'AdMMowich' Matejovič, který se loni jako jediný dokázal kvalifikovat na V4 Future Sports Festival. V sestavě naopak i nadále zůstává Petr 'Pekashi' Mígl.

Ještě jedno jméno jsme ale vědomě nezmínili. Nejznámější tvář celého týmu, Mirko 'Orinn' Baumann, totiž sice končí v pozici hráče základního kádru, ale o celou sekci se nadále bude starat jako manažer a trenér. Pro stránky organizace svědomitě prohlásil, že co nezvládl jako hráč, tak eSubě vrátí ve své nové pozici.

Na nové posily Fortnite sekce CZC.eSuby si sice budeme muset ještě počkat, podle formulace v oficiálním prohlášení by ale noví Pekashiho parťáci měli dorazit v blízké budoucnosti.

Zdroj: esuba.eu
Štítky: eSuba
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.