Přejít k hlavnímu obsahu

V pátek ve čtyři odpoledne vyvrcholí Dell výzva v Minecraftu

31. 7. 2020 | 15:09 Všechny hry
Soutěž ve hře Minecraft, kterou organizuje společnost Dell ve spolupráci s esportovým týmem Brute, herním portálem TopGaming.cz a firmami Microsoft, Alza a SWS, se blíží ke konci. Její finiš nabídnou páteční odpolední hodiny.
Dell výzva
Dell výzva

Zajímavý projekt jménem Dell výzva, který spolu s právě společností Dell připravují ještě esportový tý, Brute, firmy Microsoft, Alza a SWS a herní portal TopGaming.cz, nabídl během karantény a v dalších měsících rodinnou challenge, v níž šlo především o to sblížit rodiče se světem jejich potomků. Pointou soutěže bylo pro každou rodinu v jednom ze čtyř kol vytvořit zajímavý výtvor v Minecraftu. Na autory těch nejlepších pak  v každém kole nejenže rovnou čekaly hodnotné ceny od partnerů, ale především postup do grandfinále, v němž lze vyhrát notebook Dell Gaming G5 15 5500.

Právě na to se můžeme těšit již tento týden. Vše bude vysíláno živě na kanále Team Brute, a i když bude samozřejmě to hlavní odprezentovat vítězné výtvory, těšit se můžeme i na mnohem více. Celou show, kterou budou Brute hostit u sebe v gaming housu, budete moci sledovat v pátek od 16:00. Kdo si odnese hlavní ceny? Těžko říct, nádherných výtvorů se ale přihlásilo opravdu hodně, mimo jiné třeba i ty, na jejichž stavbě se podíleli známí streameři Minecraftu Crafák a Pedro. My tedy věříme, že ty zvolené jako nejlepší budou opravdu stát za to!

Štítky: Dell výzva, Dell
miluju videohry a hlavně ligu legend