Přejít k hlavnímu obsahu

Věděli jste o naší PLAYzone HbbTV aplikaci na kanálech televize Prima?

16. 10. 2020 | 17:39 Všechny hry
Možná jste na ni už narazili, ale pokud se vám ještě nepoštěstilo, určitě je čas na to si naši aplikaci vyzkoušet a pořádně se v ní porozhlídnout. Na Prima COOL, ale i jiných kanálech Primy najdete spoustu esportových videí a živých vysílání spojených s našimi projekty.
HBBTV
HBBTV

V poslední době začíná být dál populárnější červené tlačítko na televizových ovladačích. Díky jedinému čudlíku totiž v klidu najdete všechno to, co vás zajímá a v přímém přenosu jste to nestihli, ale i spoustu dalšího obsahu, na který se stojí za to podívat. Všechna videa v archivu dle filtrovat dle konkrétní hry, turnaje nebo pořadu. 

V PLAYzone HbbTV aplikaci najdete záznamy pořadu COOL Esport, ale i našich dalších soutěží včetně vysílání z MČR v počítačových a mobilních hrách, COOL lig nebo utkání česko-slovenských týmů v zahraničních turnajích a spoustu dalších videí. Vše si tedy můžete pustit v klidu i ze svého gauče na velké obrazovce. Už není třeba nastavovat zrcadlení obrazovky vašeho zařízení, stačí jen stisknout červené tlačítko a sledovat živé vysílání největších domácích i zahraničních turnajů, navíc v té nejlepší kvalitě. 

PLAYzone HBBTV