Přejít k hlavnímu obsahu

Viego bude zakázán pro play-off v LEC. Padlý král si bude muset na svoji premiéru počkat

18. 3. 2021 | 08:00 League of Legends
Od vydání Viega byly s naším Padlým králem pouze problémy. Od bugů v podobě neomezených zlaťáků, až po poslední chybu, kdy mohl v podstatě samostatně vyhrát hru v páté minutě. Právě všechny tyto chyby zapříčinily jeho permanentní zakázání v profesionálních zápasech po celém světě. Jak dlouho ještě bude čekat na svůj debut?
Viego
Viego
Zdroj: Riot Games

Pokud jste se těšili na Viega v profesionálních zápasech, tak si budete muset ještě nějakou dobu počkat. Kvůli všem problémům okolo něho se organizátor LEC Maximilian Peter Schmidt rozhodl, že Viego zůstane i nadále nedostupný v zápasech u nás v Evropě. Uvidíme, zda se přidají i ostatní světové ligy. Viego tak stále ještě čeká na svoji premiéru.

Minulý týden nám sice dal Maximilian Peter Schmidt naději, že by bylo možné vidět Viega konečně vidět v podání nejlepších hráčů světa, ovšem z tohoto nápadu sešlo. Stále se totiž okolo něj točí až moc chyb, které by mohly znamenat problémy na profesionální úrovni.

Od vydání Viega už uběhly dva měsíce a doposud jsme jej neviděli na nejvyšší úrovni League of Legends. Pokud by se jakýkoliv z bugů objevil v profesionálním zápase, bylo by potřeba zápas za pomocí “chronobreaku” vrátit, v nejhorším případě by bylo potřeba jej celý restartovat. Právě tohoto problému se organizátoři bojí nejvíce a tudíž pro ně vyjde lépe, když Viego zůstane nadále zakázán. Celkově je okolo posledního vydaného šampiona dost velký ruch, vzhledem k tomu, jak specifický styl hraní tento hrdina využívá. Největší neznámou je však právě to, jak velký vliv by Viego měl v profesionálních zápasech. 

Viego
Viego
Zdroj: Riot Games

Co si myslíte Vy? Kdy se konečně dočkáme Padlého krále na nejvyšší úrovni League of Legends?

Štítky: Viego, LEC
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.