Přejít k hlavnímu obsahu

Víkendové rybaření s Fishing Frenzy eventem

26. 11. 2019 | 22:00 Fortnite
Od pátku 22.11.2019 do neděle 24.11.2019 probíhal herní event (událost), který se tentokrát netýkal vítěztsví v Battle Royale nebo nejvyššího počtu eliminací. Tentokrát šlo o to, kdo uloví nejvíce ryb.
Výchozí obrázek

Neobvyklý event

Soutěžit mohl každý hráč, který nalezl ve hře rybářský prut a začal chytat ryby v některém z módů na přežití (nikoliv Team Rumble atd.). Událost byla doprovázena také příchodem nového skinu TriggerFish, který zároveň fungoval jako virtuální ambasador soutěže. Jednotlivé soutěžní kategorie se lišili podle druhu ryb, které hráč nachytal nebo na které se soustředil. Ať už se jednalo o Small Fry (malé, šedivé ryby), či Flopper (zelené), či Slurpfish (fialová). Celkově byl také vyhlášen vítěz s nejvíce rybami za jeden zápas (nehrál roli druh).

Mělo to však jeden malý háček a to sice předmět harpuna, která byla před pár týdny přidána do hry. Jde o zbraň, která umožnuje chytat ryby s daleko větší přesností a rychlostí při módech Battle Royale. Veškeré kousky, které byly takto chyceny se do soutěže nepočítaly, pouze ty poctivě ulovené a z vody vytažené měli své místo v soutěži.

Epic Games Studios

Tvrdá konkurence

Událost byla rozdělena na herní regiony (EU, Severní Amerika, Brazílie, Asie, Oceánie, Blízký Východ), kde každý má svého vítěze pro jednotlivé kategorie. Díky tomu byla šance získat některou z cen o to větší než soupeřit s celým světem. Navíc přibyla ještě disciplína o nejcennější rybu a speciální cena za její ulovení v podobě raritní pickaxe (krumpáče) Bottom Feeder Axe, která čekala na každého hráče, kterému se za tři dny podařilo chytit Mythic Goldfish rybu. Na našem evropském serveru máme takových šťastlivců hned 15, kteří již obdrželi své odměny. Pro ostatní vítěze v každé kategorii byly nachystány trofeje v podobě sošky Fortnite lamy a obdržení titulu Small Fry Champion, Flopper Champion či Slurpfish Champion.

Zatím jsou k dispozici pouze oficiální tabulky, na webu Epic Games, kde si hráči mohou zkontrolovat počet svých úlovků. Celkové počty ryb u jednotlivců sahají do tisíců, takže vítěze nebude lehké určit, Epic Games Studio si také vzalo čas na kontrolu zda-li si někdo nepřilepšil pomocí harpuny či jiného herního bugu. Momentálně již soutěž neprobíhá, ale na oficiální vyhlášení vítězů si budeme muset chvilku počkat.

Pokud Vás zajímají prozatimní výsledky souteže, můžete se podívat na oficiální stránky Epic Games zde.

Štítky: Fishing Frenzy,