Přejít k hlavnímu obsahu

Víme první! Ikonik skin pro všechny Galaxy S10 i v ČR a SK

4. 3. 2019 | 13:53 Fortnite
Nový skin exkluzivně pro Samsung Galaxy S10 dorazí do Čech i na Slovensko. Navíc, pokud si S10 předobjednáte, můžete ho získat o týden dříve než ostatní.
Ikonik skin
Ikonik skin

O příchodu nového skinu spolu s telefony Samsung Galaxy S10+ jsme vás informovali již v tomto článku. Nicméně až dnes můžeme potvrdit, že skin bude dostupný i pro zbývající dva telefony z řady S10, tedy Galaxy S10e i Galaxy S10. Telefony se liší hlavně ve velikosti a v případě S10+ i kvalitou fotoaparátu. 

Navíc, pokud si jakýkoliv Galaxy S10 předobjednáte, můžete se skinem ve hře pochlubit o týden dříve než ostatní hráči. A to již 8. 3. 2019, tedy tento pátek. Standardní prodej startuje o týden později v sobotu 16.3.

Ke skinu v balíčku také náleží nový emote - neboli tanec s názvem Scenario, na který se můžete podívat ve videu níže. Pořídíte si Galaxy s10 se skinem reprezentující korejskou popovou kulturu tzv. KPOP? 

Autora článku můžete sledovat také na Instagramu: @IamHappyMike. Případně ho podpořit zadáním Support a Creator kódu: "iamhappymike".