Přejít k hlavnímu obsahu

Virtus.pro vyhořeli v kvalifikaci na Minor a čekají na ně obří změny

13. 12. 2018 | 15:47 Counter-Strike 2
Sestava Virtus.pro, tak jak jsme ji znali, končí! Minimálně pod barvami ruské organizace. Jak totiž oznámila na svém webu, roster si projde obřími změnami s cílem sestavu omladit.
Virtus.Pro
Virtus.Pro

Když bylo oznámeno, že se další Major bude hrát opět v Katowicích, bylo jasné, že Virtus.pro mají opravdu velkou motivaci se na něj dostat. Jenže jejich cesta za Majorem před domácím publikem končí skoro hned, jak začala. Polským legendám se totiž nepovedlo dostat ani na Minor a co to dělá ještě horším, zastavili je x-kom, další polský tým.

Virtus.pro

Výsledky bandy kolem Jarosława "pashaBiceps" Jarząbkowskiho nebyly uspokojivé již dlouho, toto kardinální fiasko (navíc kombinované s tím, že se jim nepovedla ani kvalifikace do EPL) už ale bylo tou poslední kapkou. Nejdéle spolu hrající tým VP nejsou již dlouho, v sestavě ale stále zůstávala alespoň ikonická dvojice pashaBiceps – NEO. Nyní ale přichází definitivní konec! Jak oznámila ruská organizace na svém webu, do dalšího vyjádření pod jejich barvami tato sestava hrát nebude.  A když uvážíme, že ve svém vyjádření zároveň prohlašují jako hlavní cíl blížících se změn vyrobení mladého kádru, vypadá to, že si polské legendy budou muset hledat nové působiště.

Zdroj: hltv.org
Štítky: Virtus.pro
miluju videohry a hlavně ligu legend