Přejít k hlavnímu obsahu

Vodafone a HAL3000 se spolu s dalšími partnery vytasí s herní arénou plnou hvězd a viewing party finále Worlds

7. 11. 2019 | 08:39 Všechny hry
Strategický partner MČR PC 2019, Vodafone, se s dlouholetými stálicemi HAL3000, AOC, letošním přírůstkem Predator a společností Patriot společně v rámci MČR Expo 2019 představí s opravdu rozmanitou a všestrannou hráčskou zónou.
Predator Thronos
Predator Thronos

Základním kamenem herní arény budou počítače HAL3000 v kombinaci s oficiálními MČR monitory AOC. K vyzkoušení zde budou nejnovější RTX tituly na grafikách NVIDIA s podporou ray tracingu. Na těchto mašinách přijdou streamovat i známé osobnosti, během víkendu se postupně představí Herdyn, Kaparzo a Roth Wellden.

MČR 2019

Vodafone program bude v rytmu větší pohody, hostit totiž bude oficiální chillout zónu. Po celou dobu konání akce se zde bude vysílat druhý stream se zápasy, které zrovna nepoběží na hlavní počítačové stage. Bonusem pro všechny fanoušky League of Legends bude nedělní promítání finále světového šampionátu. Součástí jinak bude také fotostěna, jakou znáte z minulých ročníku, a také část s nejaktuálnějšími vychytávkami od DJI.

Všechny aktivity doplní dva unikáty. Futuristické křeslo Predator Thronos vás při hraní doslova pohltí, opřít se v něm totiž můžete až do úhlu 140 stupňů. Pohybová platforma KAT VR je neméně zajímavým kouskem, který si jistě také užijete. Vše uzavře Patriot, který program rozšíří o premiéru nových sluchátek a klikací soutěže o ceny.

HAL3000 MČR 2019
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.