Přejít k hlavnímu obsahu

Naše listopadová Rainbow Six Siege série s Predatorem pokračuje opět v neděli

22. 11. 2020 | 11:17 Rainbow Six: Siege
Od naší poslední velké série v Rainbow Six Siege uplynulo půl roku, ale když jsem si v září oťukli komunitu, zájem o turnaje stále vzešel. Všechny hráče jsme se tak nyní rozhodli ve spolupráci se značkou Predator odměnit měsíční turnajovou sérií.
Rainbow Six Siege
Rainbow Six Siege

Listopad sice patří MČR v počítačových a mobilních hrách, ale jelikož na něm letos Rainbow Six Siege není, tak nic nebrání uspořádání velké měsíční série, která se s nikým alespoň nebude prát o místo. Predator Rainbow Six Siege série se bude skládat ze tří kvalifikací a následného finále, kde si dva nejlepší týmy rozdělí prize pool 7 000 Kč. První týmy jsou již registrovány a připraveny jít do akce, tak neváhej i ty a přijď ukázat, že domácí Siege komunita má stále co nabídnout. Stačí dát jen dohromady čtyři kámoše a přihlásit se, protože u nás je vítán naprosto každý. Finanční odměny si sice vybojují pouze ti nejlepší, zábava v domácí izolaci ale nezná hranic!

Harmonogram Predator Rainbow Six Siege série:
Sobota 7. listopadu 18:00Predator R6S turnaj – 1. kvalifikace
Sobota 14. listopadu 18:00Predator R6S turnaj – 2. kvalifikace
Neděle 22. listopadu 18:00Predator R6S turnaj – 3. kvalifikace
Neděle 29. listopadu 18:00Predator R6S turnaj – finále
Štítky: Predator
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.