Přejít k hlavnímu obsahu

Vyprázdnění skladů! PLAYzone shop nabízí slevy až 25 %

30. 6. 2020 | 13:44 Všechny hry
Chcete být připraveni na návrat LANek, podpořit svůj oblíbený tým nebo ukázat svým hráčským přátelům kdo má ten pravý swag? Právě teď přichází ideální možnost, protože v PLAYzone shopu aktuálně probíhá vyprázdnění skladů.
PLAYzone shop
PLAYzone shop

Tato akce trvá do vyprodání zásob a je určena pro vybrané produkty. Mezi nimi najdete řadu perliček, jako fanouškovské předměty předních světových týmů. Na skladě stále máme pár posledních dresů nebo triček týmů jako Fnatic, FaZe Clan, Mousesports (triko podepsané od Styka), Cloud9 nebo Ninjas in Pyjamas. Na výběr je toho opravdu dost, tak se přesvědčte na vlastní oči! 

Playzone shop merch

Dále si lze ve výprodeji vybrat z také pár kusů merche českých influencerů Mikena, Verundy či KateřinySuki a podpořit můžete i esport v Česku a na Slovensku. Na deset let MČR můžete zavzpomínat s vkusným termohnkem v ruce a líbivou powerbankou v kapse pohodlné MČR mikiny. Nakoupit si ale můžete také fanouškovské dresy týmů Inside Games a Team Universe. Od týmu Inside Games navíc nabízíme i týmové ponožky, tak neváhejte tento jedinečný kus ulovit! 

Štítky: PLAYzone Shop