Přejít k hlavnímu obsahu

Wraxxův tým W-KEY MHT vyhrál finále AORUS Z490 série

30. 6. 2020 | 08:00 Fortnite
AORUS Z490 Fortnite Serie by Alza.cz je za námi a po pěti napínavých finálních zápasech známe výherce. Finále se zúčastnilo celkem 30 kvalifikovaných trojic, avšak pouze ta nejlepší si mohla odnést hlavní výhru 4 000 Kč.
aa
aa

Celá série ve spolupráci s AORUS a Alza.cz nejprve odstartovala dvěma kvalifikačními turnaji, kde z každého postoupilo do finále nejlepších patnáct dvojic. Tohle celé seskupení se v neděli 28. června utkalo o celkový prize pool 6 tisíc korun. Dvě třetiny bylo připraveno pro vítěze, stříbrná trojice si měla odnést zbytek. Právě v režimu Trio Arény probíhala celá tato série, kde vyvrcholení mělo proběhnout formou pěti napínavých her. Právě tento režim byl hráči opravdu vítanou, protože šlo vůbec o první takto velký turnaj pro trojice na domácí scéně.

Jedním z velkých favoritů byl celek W-KEY MHT ve složení Wraxx, dadol, Nistex. Ten prvotně ovládl první kvalifikační turnaj a i ve finále ukázal svou kvalitu tím, že v každém zápase nasbíraných průměrně třikrát více killů než konkurence a ani s umístěními to nebylo o nic horší. Kombinace těchto dvou faktorů se tak zapříčinila o opravdu exkluzivní náskok v čele, jak můžete vidět v tabulce níže. Nejvíce se jejich průměrnému umístění přiblížila trojice s názvem Trnkovci, které ve složení Kuchta, Bubak, Shimon vybojovalo druhou příčku a třetinu celého prize poolu. O třetí místo se pak podělily hned dva týmy, přičemž nejvíce musí koncovka mrzet tým D1sneyland, který se nezúčastnil posledního zápasu, kde mohli jeho hráče ještě zabojovat o lepší postavení.

PořadíTýmyBodůOdehráno zápasůKillůPrůměrné umístění
1.W-KEY MHT1095613.4
2.Trnkovci635213.6
3.iMp Boti485187.8
3.D1sneyland484186.8
Štítky: AORUS