Přejít k hlavnímu obsahu

xQc nemohl streamovat, zapomněl totiž zaplatit za elektřinu!

4. 4. 2021 | 08:00 Twitch.tv
Oblíbený Twitch streamer xQc si nemůže stěžovat na nedostatek finančních prostředků. Nedávno musel ale nečekaně ukončit své 18hodinové vysílání GTA RP. Důvod byl jednoduchý – zapomněl včas zaplatit za elektřinu.
xQc
xQc
Zdroj: Instagram - xqcow1

Felix „xQc“ Lengyel hrál na GTA RP serveru a očividně se dobře bavil, když najednou stream přešel do offlinu. Nikdo netušil, co se stalo, že byl stream tak náhle ukončen. Navzdory komentářům v chatu se xQc na obrazovce již neobjevil, což způsobilo, že si o něj někteří fanoušci dělali starosti. 

Streamer se naštěstí brzy ozval prostřednictvím Twitteru, kde prozradil, že důvod předčasného ukončení je vlastně docela jednoduchý – zapomněl zaplatit za elektřinu. Z toho důvodu mu byl vypnut proud, v důsledku čehož byl ukončen i stream. Svým fanouškům slíbil, že se brzy vrátí.  

Jak se něco takového mohlo stát? Streamer rozhodně není z nejchudších, takže elektřinu si jistě dovolit může, a navíc v dnešní době, kdy je prakticky vše automatizované! XQc záhadu záhy objasnil – automatická platba byla sice zapnutá, nicméně limit na jeho kreditní kartě se neměnil od dob, kdy mu bylo 12 let.

„Někdy je karta prázdná a platba neprojde. Prostě kanadské bankovní záležitosti,“ napsal xQc.

Výpadek neovlivnil pouze jeho stream, ale i jeho spolubydlící streamerku Adept, která v okamžik přerušení proudu také streamovala. Nedávno bylo odhaleno, že Adept není pouze Felixova spolubydlící, ale ve skutečnosti spolu chodí. Další streamerka, Alinity, si z Felixe udělala legraci a soucítila s ním.

„Ten streamerský život,“ zavtipkovala, „tohle se mi stalo víckrát, než jsem ochotná přiznat.“ 

Zdroj: dexerto.com
Štítky: xQc, stream, elektřina